Re: Jak szybko schudnąć do ślubu??
|
|
|
|
DorotaK
|
Napisane: 2014-02-17, 14:39 |
|
Pożeracz niewiniątek |
|
|
|
Ewelinaaa, no właśnie organizm robi zapasy kiedy się tego nie spodziewasz ;) Ja kiedyś ambitnie przeszłam na dietę 1200-1500 kcal, a przy okazji intensywnie ćwiczyłam godzinę dziennie, 7 razy w tygodniu. Na początku efekty świetne, ale potem zaczęłam tyć, mimo, ze nadal ćwiczyłam i mało jadłam, co więcej byłam ciągle nerwowa, zmęczona, nie miałam energii na nic itp. klasyczne objawy przetrenowania. Z dietą nie ma co przesadzać, musi być zbilansowana i dostosowana do naszego trybu życiu.
_________________ :)
|
|
Góra |
|
|
JustAgatka
|
Napisane: 2014-03-02, 12:52 |
|
Przyjaciel |
|
|
Zdecydowanie dieta powinna być zbilansowana i dostosowana indywidualnie, ale przy zdrowym odchudzaniu potrzeba dużo motywacji, silnej woli, cierpliwości i wsparcia. MI łatwo nie jest, praca, stres, brak czasu dla siebie dla rodziny. Pomogło mi wsparcie koleżanek z pracy ale i rodziny, w pracy na cały dzień zamawiamy sobie posiłki z oryginalnych przepisów - dzięki czemu nie zamawiamy "tego co szybko i nie zdrowo" a w domu raczej nie jadam:) Jesli już owoce i warzywa:) DO tego spacer, rower, więcej aktywności. Efekty są, może nie spektakularne ale są.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=A5lqKG5p6mM
|
|
Góra |
|
|
|
|