dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jak szybko schudnąć do ślubu??
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-01-31, 20:06 
nie mam pojęcia jakie działania uboczne ma żielona kawa, nigdy nie stosowałam żadnych kuracji odchudzających ,uważam że jedyną metodą na zachowanie idealnej figury jest jedzenie w małych ilościach.Mój narzeczony nie pozwoliłby mi na ubytek chociażby grama mojej wagi. wydaję mi się że wszystkie preparaty odchudzające pobudzają efekt jo-jo bo ci producenci ich na tym właśnie robią niesamowity biznes,

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-03, 10:03 
Szczypior

hmm pewnie Dukan wchodzi w gre?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-03, 11:36 
Przyjaciel

Jest to proces długotrwały, nie polecam tego w szybkim, tempie bo moze to sie odbić negatywnie na zdrowiu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-03, 14:14 
ja uważam że nie można zabronić komuś być piękna przez moment i szybko.to nie może tak być że ktoś za kogoś podejmuję decyzję,przed niczym nikt nikogo nie ustrzeże nawet zamykając go i odcinając od świata.
znacie to "ale ta Kaśka mądra była i dziurę w płocie wywierciła":)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-06, 18:39 
Awanturnik

Dukan jest bardzo niezdrowy i naprawdę można zaszkodzić organizmowi. Jeśli miałabym coś rekomendować, to coś rozsądnego, co zapewni odpowiedni bilans energetyczny, witaminy i makroelementy,jak choćby właśnie dieta, na której byłam ja sama.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-06, 22:44 
uważam i się do tego stosuję, że wszystko co się robi należy wykonywać z głową. Organizm ludzki jest bardzo mądry i jeśli się domaga czegoś słodkiego to weź mu nie daj:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-09, 13:07 
Awanturnik

Pod warunkiem, że nie domaga się co godzina ;) Bo weź mu daj.. ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-11, 11:30 
Nudziarz

Moim zdaniem odchudzanie na siłę, tuż przed ślubem nie prowadzi do niczego dobrego. Zdrowe odżywianie powinno być częścią codziennego życia, a nie tylko tuż przed ślubem. Jeśli zostało mało czasu, to lepiej ukryć pewne mankamenty sylwetki poprzez bieliznę korygującą i suknię dobraną do sylwetki. Warto wyeksponować ładny dekolt i biust, natomiast przysłonić masywne ramiona, unikać elementów dzielących sylwetkę w poziomie (korzystnie wypadają za to pionowe elementy stroju, gdyż wydłużają sylwetkę). Najlepiej, jeśli określisz najpierw swój typ sylwetki spośród: jabłko, gruszka, papryka i klepsydra.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-11, 14:51 
tak racja to jest niemożliwe ,aby szybko schudnąć w krótkim czasie, nie wiem w ogóle jak ludzie chudną
przecież widzi się że z grubej zrobiła się super laska, ale jak oni to robią tak sami z siebie ,zazdroszczę

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-12, 19:49 
Administrator

samba_mamba napisał(a):
Dukan jest bardzo niezdrowy i naprawdę można zaszkodzić organizmowi. Jeśli miałabym coś rekomendować, to coś rozsądnego, co zapewni odpowiedni bilans energetyczny, witaminy i makroelementy,jak choćby właśnie dieta, na której byłam ja sama.

Zgadzam się z Tobą w 100%.
Do mojej żony dietetyczki bardzo często przychodzą "po Diukanie". Dieta jest niezdrowa i doprowadza do stanów zapalnych. Najlepiej ułożyć zdrową dietę bogatą w odpowiednią ilość witamin i makroelementów, biorąc pod uwagę też zdrowie.

Zielona herbata to mit.... jedzenie w mniejszych ilościach też nie jest dobre - nasz organizm potrzebuję określoną liczbę pożywienia aby dobrze funkcjonował. Jeśli będziesz za mało jadła, to organizm zacznie hodować kcalorie na gorsze czasy w postaci tkanki tłuszczowej, a jej się już nie da pozbyć z organizmu.

Razem z żoną tworzymy portal internetowy, który będzie układać diety racjonalne. Użytkownicy forum będą mieli szanse przetestować jego działanie jako pierwsi i oczywiście za free ;)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2