Aria napisał(a):
są są [...] Chociaż przeglądając ofertę victorinoxa to niektóre te scyzoryki mają naprawdę bardzo dużo narzędzi
Teraz na święta w prezencie dla młodszego brata kupuję taki scyzoryk www.militaria.pl/victorinox/scyzoryk_victorinox_huntsman_black_1_3713_3_p85059.xml sporo narzędzi i oryginalny czarny kolor :P
Aria napisał(a):
radzę sobie wpisać na militaria "ostrzałka diamentowa" i tam wyskoczy mutlum ich i poszukać odpowiedniej
Myślałem, że skoro je polecasz to coś o nich więcej wiesz i jesteś w stanie doradzić ;) Ale zrobiłem sobie jak mówiłaś i kupiłem już taką www.militaria.pl/welde/ostrzalka_diamentowa_welde_-_zestaw_240_600_p88046.xml super się sprawdza przy ostrzeniu każdego noża :D
Aria napisał(a):
w sumie nie mogą sobie pozwolić na wpadki, przecież to sklep z renomą. W ogóle pojawiły się nowości jeżeli chodzi o odzież jesienną
Dokładnie, sporo nowych rzeczy doszło. Teraz na zimę mają extra promocję www.militaria.pl/odziez/nakrycia_glowy/chusty/original_buff_c1640.xml?product_name=contigo&wkm=Slider&kr=contigo-buff mozna zrobić komuś ciekawy prezent :D