dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

On się ogląda za inną laską
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-09-03, 16:33 
Szczypior

czy kazdy facet sie ogląda za innymi dziewczynami?? czy to normalne u nich? czy tylko nieliczni faceci ktorzy są w związku sie oglądaja za innymi laskami??

Strasznie mnie to wkurza kiedy jestem gdzies z chlopakiem i ja sie patrze GDZIEŚ a jak sie odweracam to widze go patrzącego na nogi innej laski.... kiedy po kilku godzinach on widzi ze cos jest nie tak ja mowie ze mnie bolą takie zachowania z jego strony... a on mowi ze on wcale nie patrzyl na nią tylko na jej dziecko czy na coś tam... i tak jest za kazdym razem... ''ja wcale nie patrze na nia tylko no to albo na tamto...'' ale kiedy ja widze gdzie on sie gapi... ehh!! co o tym myślicie???

moze to ja przesadzam :?: :-|

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-09-03, 18:28 
Nie przesadzasz,jest tak u większości facetów.Jest to tzw."atawizm"cecha odziedziczona po odległych przodkach.Nie jest to powód do chluby dla rodzaju męskiego.W prehistorii mężczyzna dążył do zapłodnienia jak największej ilości kobiet,żeby zapewnić sobie mocną pozycję w swoim plemieniu-klanie.Ewolucja życia społecznego zmusiła nas do życia w monogamii.Nad tym odruchem oglądania się za wieloma paniami, nie każdy potrafi zapanować. :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-09-03, 21:21 
Świadomy Roman

Cechy odziedziczone po przodkach - kolejna głupota na wytłumaczenie czegoś, czego ludziom nie chce się robic ;) Jakby nie chcieli to by się nie oglądali, proste.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-09-03, 23:07 
ema napisał(a):
Cechy odziedziczone po przodkach - kolejna głupota na wytłumaczenie czegoś, czego ludziom nie chce się robic ;) Jakby nie chcieli to by się nie oglądali, proste.

Owszem,jest to proste."Atawizmów"jest wiele,a ten jest jednym z nich.Ale to już zagadnienie dla psychologów.Może przejaskrawiłem swoją myśl,ale dziękuję,że wierzysz w rozum człowieka(mężczyzny).Przepraszam jeżeli obraziłem ciebie zbyt śmiałymi tezami.Mamy XXI wiek i w temacie :" On się ogląda za inną laską",chodzi chyba o wychowanie swojego faceta? :roll:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-09-03, 23:27 
Szczypior

Zwyczajny napisał(a):
Mamy XXI wiek i w temacie :" On się ogląda za inną laską",chodzi chyba o wychowanie swojego faceta?

No wiesz... nie kazdy czlowiek tak jak ty daje sie zmanipulować...

ja poprostu pytam czy to normalne czy nie... moze mam jeszcze kazac swojemu facetowi jesć o wyznaczonych porach.. jesli ty masz takie zycie to serdecznie wspołczuje...

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-09-04, 09:08 
Bohater

wg mnie grunt zeby tylko sie ogladal a nie robil nic innego :diabel:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-09-04, 09:09 
Nudziarz

to normalne u facetów i nie zmienisz tego. Z resztą on tylko i wyłącznie patrzy a z Tobą jest. To chyba wiadomo na kim mu zależy. Ja też często się oglądam za płcią przeciwna a jestem kobieta :) i rozumiem facetów pod tym względem.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-09-04, 09:12 
Nie czuję się zmanipulowany,podtrzymuję to co napisałem.Wczytaj się w sens tej wypowiedzi,na koniec zadaję tylko pytanie chodzi chyba o wychowanie swojego faceta? :roll:.Natomiast ciekawią mnie dalsze merytoryczne posty w tym temacie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-09-04, 09:24 
Bohater

Zwyczajny napisał(a):
wychowanie swojego faceta?

wychowanie wychowaniem, bo wiadomo ze kazda kobieta musi sobie ustawic faceta, i tutaj panowie musimy sie do tego przyznac i temu poddac, no ale nie robmy z faceta jakiejs istoty niewolniczej ze jak u konia klapki na oczy i spojrzec na inna dziewczyne nie mozna, bo wpadniemy w skrajna zazdrosc a taki zwiazek napewno nie przetrwa, bo zwiazek sie chyba na zaufaniu opiera?(ret.)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-09-04, 16:09 
Doświadczony killer

wichura napisał(a):
wg mnie grunt zeby tylko sie ogladal a nie robil nic innego

Wolno patrzeć, nie wolno dotykać :roll:

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2