dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-01-12, 00:26 
Adept

Masz rację. Ale człowiek często jest zbyt słaby. I zbyt głupi. Osobiście uważam, że potrzebna jest rozmowa obu partnerów.

Mam sto rąk, sto sztyletów... Gdy chcę, sto ran mogę zadać...

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-03-02, 13:31 
Szczypior

Walnij go porządnie to w końcu się nauczy :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-04-06, 13:15 
Oczytany mnich

Oglądanie się za innymi laskami to raz a co powiecie na to że u mojego faceta konkurencja dla mnie jest jest.... PIŁKA NOŻNA :( i to nie jest żaden żart! czasem wydaje mi się że on "Ją " kocha bardziej niż mnie.. :roll:

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-04-07, 15:58 
Przyjaciel

mała mi napisał(a):
Oglądanie się za innymi laskami to raz a co powiecie na to że u mojego faceta konkurencja dla mnie jest jest.... PIŁKA NOŻNA :( i to nie jest żaden żart! czasem wydaje mi się że on "Ją " kocha bardziej niż mnie.. :roll:

A wiesz moja droga ze i ja mam taki problem.A najgorzej denerwuje mnie to jak juz mi dwa dni przed tym całym meczem w TV zapowiada-ze nie bede mogła ogladac swojego serialu bo bedzie meczyk .I nawet jakbym miala chodzic koło niego w tym czasie w samych butach ;-) nie zwraca na mnie uwagi. I co mam zrobic ?

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-04-08, 09:15 
Oczytany mnich

Ech, co ja mam z tym swoim "piłkarzem" ... wczoraj to juz przeszedł sam siebie, nie chciałam się zgdzoić na żadne oglądanie meczu u nas w domu i łaził za mna od rana że już sie umówił ( :roll: bez komentarza! ) , że jak on teraz bedzie wygladał w oczach innych, ze mnie nawet błaga ( :lol: ) .. I głupek uciekał się do różnych sposobów same zobaczcie co mi wysłał - jaki z niego jest czasem dzieciak to mi ręce opadają .
Byłam nieugięta ale i tak w końcu postawił na swoim :-? Ale to ostatni raz ! wiecej sie nie zgodze! bajzel jak zastałam rano w kuchni mnie o tym przekonał :evil:

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-04-08, 17:45 
Przyjaciel

No jest naprawde pomysłowy.Swoja droga ciekawe czy w inny sposób mógłby Ciebie udobruchac zeby obejrzec ten mecz- mogłabys go w inny sposób zaszantażowac- np. kazac posprzatac po obiedzie ;-)

Zgłoś post

Re: On się ogląda za inną laską
PostNapisane: 2010-08-19, 17:57 
Pochłaniacz

A niech tam się oglada i te mecze tez moga być. A jesli denerwuje, to mozna to switowac jakimś lekko złosliwym zartem, a w czasie meczu wyjśc z kolezankami na.... kawe, czy cosik.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-08-23, 22:29 
Bo niektórzy faceci wyglądają jakby wrócili z wyspy spragnionych samców,mają trochę okaleczoną wyobrażnię po naoglądaniu się erotycznych filmów.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-08-25, 19:09 
Hej :)

Kochana nie przesadzasz. Nie dziewie sie ze cie moze to denerwować ale wiedz ze każdy męzczyzna juz tak ma. To jest ich wielka wada, ale nie mozesz go za to winic oni maja juz to wrodzone.
Jesli jest z toba to napewno bardzo mu sie podobasz a to ze zerka ukradkiem na inne trudno. Nie zmienisz juz tego musisz mu zaufać ;)

Pozdrawiam wasza Madziuleńka

Jakis problem pisz do mnie na e-mail - magdalena_132@wp.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-10-27, 10:09 
Oczytany mnich

Faceci są wzrokowcami lubią od czasu do czasu popatrzeć na ładną dziewczynę . Poza tym mu kobiety nie jesteśmy lepsze tez często spoglądamy na facetów i w myślach ich oceniamy, moim zdaniem to są naturalne odruchy nie mające nic wspólnego z wiernością :)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2