Aria napisał(a):
właśnie a macie jakieś ciepłe rękawice na zimę ? w końcu już niedługo nadejdą zimne dni i przydałoby sie przygotować
Ja polecam takie https://www.militaria.pl/mechanix_wear/rekawice_mechanix_wear_polar_pro_p62265.xml bardzo ciepłe i zapewniają pewność chwytu. Warto sobie kupić póki jeszcze jest niższa cena :P
kyra napisał(a):
Ja jeszcze się nie zaopatrywałam w takie rzeczy , ale zastanawiam się nad tymi -- > [...]
Polarowe? Nie bedzię się do tego przypadkiem śnieg lepił?
Aria napisał(a):
surge polonia mają fajne takie patriotyczne wzory, ja jednak stawaiam na odzież z fjord nansen
To fakt, fajne wzory i bardzo dobra jakość. Mam od nich koszulke termo i troche innych bluzek i na prawdę warto. FN to juz bardziej taka outdoorowa odzież :)
Aria napisał(a):
oni naprawdę mają genialne podejście do klienta, ich sklepy, czy strona czy yt jest dopieszczone pod każdym względem więc trudno byłoby się do czegokolwiek doczepić
Fakt, nie można im niczego zarzucić. A zastanawia mnie jak z reklamacjami albo zwrotami u nich, jescze nigdy co prawda nie miałam takiej potrzeby, ale ciekawi mnie to czy też tak gładko tej kwestii u nich można to załatwić :D[/quote]