dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2006-12-27, 13:57 
haha, no wyobraź sobie jak ja się boje zastrzyków,przed szczepieniami to miesiąc się stresuje, nigdy nie moge nic zjeść ani wypić {pielegniarki zawsze mnie za to ochrzaniają} później jak sie nie poloze to mdleje :P
ogólnie od samego opowiadania mdleje {ostatnio w autobusie koleżanka mi opowiadała i zemdlałam, jak sie ocknełam i ja zobaczyłam to mi się przypomniało co mówiła i zemdlałam jeszcze raz}
normalnie tak panicznie się ich boje, na szczepienia zawsze mnie koleżanki zabierają zebym nie zwiała :P i w ogóle:)
zawsze zeby leczyłam bez znieczulenia bo bałam się tych igieł ;p tj, zawsze brałam znieczulenie, patrzyłam na tą igłe zblizajaca sie do mojej buzi i mowilam, ze juz nie boli, a gdy raz wziełam to faktcznie - przestało boleć bo ledwo kontaktowałam ;P

a mój dentysta jest taki delikatny, że to jedyna osoba której bez stresu pozwalam sobie wbić igłę :) ostatnio nawet wzięłam po2jne znieczulenie hehe vel 2 razy wbijał mi igłe i tozamoją proźbą :P

zresztą jeszcze ani razu mnie nic u niego nie zabolało :) tj, jak mówie "ała" to przestaje i pyta czy chcę znieczulenie albo mówi, że policzy do 3 i przestaje wiercić :P a nie jak niektórzy dentyści, że wierci na chama a Ty sie tam drzesz :P u niego wystarczy małe "ała" żeby przestał i jeszcze słodko sie do Ciebie usmiechnął :)) uch uch

poza tym wyglada jak blond zakościelny z domieszką pewnego pana który mi się b. podoba :) soooUU chodzenie do niego to czysta przyjemnośc :P ale juz wyleczyłam wszystkie zabki :(

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-27, 17:33 
Ranger

ehh to Ci zazdroszcze normalnie...

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-28, 20:28 
Cichy podróżnik

Hmm mój ideał taki żeby był realny, musi mieć to coś. A taki z marzeń to bardzo podobny do ideału Czarnulki:
-Ciemne włoski
-Ciemne oczka
-Fajnie ubierający się
-Towarzyski
-Dowcipny
-Nie romantyczny
-Nie mamisynek
-Nie laluś
-Nie szpaner
-Sportowiec
-Gitarzysta albo perkusista
-Tolerancyjny
-Dżentelmen
-Odważny
-Zadbany
-Szczery
-Musi mieć fajnie na nazwisko, żebym mogła sobie pomarzyć (nie bedę przecież Katarzyna Tuńczyk ;-) )
PeeS: Alinqa zazdroszczę dentysty

You've got a reason to live, say I don't wanna be in love, I don't wanna be in love.

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-29, 00:12 
kasioolka56 napisał(a):
Hmm mój ideał taki żeby był realny, musi mieć to coś. A taki z marzeń to bardzo podobny do ideału Czarnulki:
-Ciemne włoski
-Ciemne oczka
-Fajnie ubierający się
-Towarzyski
-Dowcipny
-Nie mamisynek
-Nie laluś
-Nie szpaner
-Tolerancyjny
-Dżentelmen
-Odważny
-Zadbany
-Szczery
-Musi mieć fajnie na nazwisko, żebym mogła sobie pomarzyć (nie bedę przecież Katarzyna Tuńczyk ;-) )

hehehe brzmi jak Paweł :P ale on i tak juz zajety ;p tez nad tym boleje ;p bo nawet mojej mamie podoba sie jego nazwisko ;p

heheh, no, ja mam farrta z tym dentysta :) hehehe, pomijajac, ze chyba z godzine sie szykuje do wyjscia hehehe wiecie, obcisłe spodnie,mycie und modelowanie kudłów i w ogole :D eheheh << down :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-29, 14:23 
Bohater

kasioolka napisał/ła
Cytuj:
-Ciemne włoski
-Ciemne oczka
-Fajnie ubierający się
-Towarzyski
-Dowcipny
-Nie romantyczny
-Nie mamisynek
-Nie laluś
-Nie szpaner
-Sportowiec
-Gitarzysta albo perkusista
-Tolerancyjny
-Dżentelmen
-Odważny
-Zadbany
-Szczery
-Musi mieć fajnie na nazwisko, żebym mogła sobie pomarzyć (nie bedę przecież Katarzyna Tuńczyk )

Ok zgadzam się z twoim ideałem....mam podobne kryteria :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-29, 15:08 
hehehe :D ale macie wymagania :)))

kiedys bylam z względnie ładnym kolesiem, w sensie, podobał mi się ale nie zdazyłam poznać jego wad :P - wiadomo, na początku kazdy się maskuje :P

później dla odmiany poznałam sobie chłopaka przez internet włascieie koleżanka mnie z nim poznała :) no i poznałam jego wszystkie wady i słabości :) spotkaliśmy się i zastanawiałam się czy dobrze zrobilam zaczynając to wszystko ;p {czy ja jestem odpowiednią osobą w odpowiednim miejscu?!"} no bo czekam na niego w umowiony mmiejscu a tam przychodzi mężczyzna zupełnie inny niż go sobie wyobrazałam pomimo zdjęć, ale on mógł być również rozczarowany. :) napoczątku było niezręcznie i postanowiłam {kobieca podłość} powoli się wycofywać z tego związku ;p tak zeby nie zobaczył kiedy zniknełam ;p wiecie, dystansowanie się etc ;P ale w koncu urzekł mnie swoim charakterem i był to mój najcudowniejszy mężczyzna jakiego tylko moglam sobie wymarzyć :))))))))))))))) później spędziliśmy ze sobą najpiękniejsze chwile :)))))))
chciałabym do nich wrócić ale już się nie da a szkoda. :)
w kazdym razie sportowcem, perkusistą, brunetem o ciemnych oczach to on nie był a w przeciwienstwie do wysokiego, wysportowanego, koszykarza o brazowych oczach i bruneta był o nieboooo lepszy :))

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-29, 15:10 
Bohater

Hmm.....fajna historia...podoba mi się mimo iż zdarzyła się naprawde, ale nie opłaca się poznawać osoby przez internet, bo nigdy nie wiadomo na kogo się tak naprawde trafi.....

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-29, 15:22 
no tak :) ale w tym wypadku gwarantem tego, że nie trafie na zboczeńca-pedowfila-gwałciciela i morderce był fakt, że posiadamy wspólnych znajomych :) wiec gdyby był to ktoś z wyzej wymienionych osób to owi wspolni znajomi napewno by mnie o tym poinformowali :)

ja poznałam wielu fajnych ludzi przez internet :)
np. ja jako okropnie nieśmiała dziewczyna mało spotykam się z ludźmi których nie znam od początku na żywo :P ogólnie wolę poznawać ludzi na żywo bo łatwiej mi to przychodzi ;p
kiedyś był pamiętny czat, mała wioska gdzie wszyscy się znali ;) jeździli na zloty i ogólnie tak o. ;P z tego czatu wyniosłam wiele wartosciowych znajomosci np. przyjaciela :) którego spławiałam chyba z rok zanim sie z nim spotkałam bo własnie niesmiala jestem :P hehe ;p a okazało się, że nie ma się czego bać :-)

ale to nie reguła :P bo ludzie z którymi spotykałam się na zywo z internetu mieli ze mną wspólnych znajomych co dawało mi poczucie bezpieczeństwa bo wiedziałam, ze nic mi sie nie stanie ;p gdybym poznała kogoś ni stąd ni z owąd napewno bym sie z nim nie spotkala ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-29, 15:24 
Bohater

No fakt....jeśli ma się z tym kimś wspólnych znajomych no to można nie trafić na żadnego z tych 3 wymienionych osób. Ale kiedy poznajesz przypadkiem jakąś osobę i chcesz się z nią spotkać to tak naprawde nie wiesz co ci los da....i nie wiadomo na kogo można natrafić....

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-29, 15:37 
no, wtedy trzeba dobrze wyczuc osobe zeby nie trafic na jakiegoś psychola ktory mzoe Ci zrobic krzywde :)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2