cześć, dołącz do zony , albo szykuj sie na rozwód
mam nadzieje ze nie pracuje w Holandii , w jakiejś agencji prowadzonej przez polaków lub Pakistańczyków
sam spędziłem dużo czasu w rożnych krajach i widziałem jak młode kobiety przechodzą metamorfozę -poczucie bezkarność i brak potępienia ze strony bliskich i znajomych , w szybkim czasie powodowało ogromna rozwiązłość ,na pocieszenie nie wszystkie niektóre usychały z tęsknoty , ale jak ty napisałeś - komunikacja z twoja jest co nie co dziwna ,
pozostaje mi tylko powiedzieć ze , mam nadzieje ze sie mylę -ale życie pokazuje ze takie scenariusze to niestety 70% rozstań
może ktoś mi zarzuci ze jestem brutalny
hmmm ja i moja zona byliśmy pokazywani przez znajomych jako wzór partnerstwa i miłości
wystarczyło 6 tygodni mojej nieobecności i wszystko sie rozpadło .
do dziś choć wiem ze to rzeczywistość ,nie wierze ze to sie stało - do dziś .a, a było to dawno , kładąc sie spać ,jestem przekonany ze tylko śnie i rano będzie inaczej ,
zaoszczędź sobie tego i pojedź do niej -zobacz co sie dzieje ,a trzymaj sie z dala od alko , jak coś sie sypnie to czasem uciekamy w picie , nie rob tego niezwarto
życzę ci powodzenia
[ Dodano: 2008-02-08, 11:00 ]
poorando-jin napisał(a):
bo jestem wstrasznym dole psychicznym gotowy zrobić najgorsze.
jak wpadnie ci do łba , wprowadzić plan w życie , miej przy sobie zdjęcie dzieci - może cię uratować , pytaj i rozmawiaj nie popełniaj błędów które ja popełniłem -czasem w życiu zdarza sie gówno , niestety .
ja jestem z polski centralnej , jak jesteśmy blisko służę rozmowa -
idź i szukaj rady -ośrodek pomocy rodzinie , psycholog, przyjaciel, ksiądz , obojętne -będąc w zlej kondycji psychicznej sam możesz podjąć pochopnie decyzje , trzymam za ciebie kciuki
[ Dodano: 2008-02-08, 11:42 ]poorando-jin napisał(a):
Twierdzi, że musi odpocząć,
przez 5 miesięcy , mimo mojej wiedzy już 100% na temat "co sie dzieje " słyszałem to samo
walczyłem jak lew , o uratowanie małżeństwa , bylem okłamywany przez przyjaciół którzy o wszystkim wiedzieli ,współczuli mi ale brakowało im odwagi by powiedzieć prawdę .a tego było mi potrzeba najbardziej prawdy , dla tego ośmielam sie pisać do ciebie -w tak bezpośrednie sposób
mam nadzieje ze nie jesteś z woj opolskiego , bo tam działają najgorsze agencje pośredniczące w pracy