ja tez szukam teraz przedszkola dla mojego synka, po waszych wpisach poczytalam troche o montesori, ciekawa metoda, ale ja staram sie bazowac na opiniach i wsrod moich sasiadow wylonily sie dwa male przedszkole i krokodylek, nie mam znajomych ktorych dzieci chodzilyby do madrych glowek, ale o tych dwoch slyszalam duzo dobrego, pisalyscie o plusach i minusach, to o pierwszym mam informacje ze maja duzo zajec plastycznych, ciakawe zajecia dodatkowe, mile panie, a jesli chodzi o krokodylka to ponoc rewelacyjny lokal, bylam na razie tylko na stronie to faktycznie super, ponoc super mile panie, maja fajne zajecia z muzyki, jedna z mam byla zachwycona programem, mowila ze dziecko sie duzo uczy ,no i urzekla mnie opowiesc jednej z mam, ktora mowila ze w krokodylku mieli latem wlasne warzywka w ogrodzie bo ponoc duzo maja zajec o przyrodzie, ekologii, nie wiem jak w malym przedszkolu bo nic nie pisza na stronie, ale w krokodylku maja bal teraz w sobote to sie z synkiem wybieramy, jak Wy tez to dajcie znac, to sie moze spotkamy