dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
  Drukuj | Powiadom znajomego

życie i śmierć człowieka
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-06-04, 14:25 
Nudziarz

Zastanawialiście się kiedyś co dzieje się z człowiekiem po śmierci? Każda religia ma na to inne spojrzenie, ale również każdy człowiek ma na ten temat inne, odmienne zdanie. Jakie są Wasze opinie w tej sprawie?

сo jest po śmierci

Zgłoś post

Re: życie i śmierć człowieka
PostNapisane: 2011-06-05, 12:55 
Nudziarz

Ja się zastanawiałem na tym сo jest po śmierci i sądzę że czaka nas kolejne życie. Myślę, że żyjemy w nieskończoność tylko jesteśmy tego nie świadomi, a raczej nie chcemy być nieświadomi. Bo gdybyśmy byli tego świadomi to by nas bardzo bolało. Przynajmniej teraz w tej chwili z naszą świadomością nie jesteśmy gotowi na to by wiedzieć o tym, że żyjemy ciągle. Mamy pewne wskazówki dotyczącego ciągłego życia, ale świadomie je ignorujemy, żeby nie zwariować :-) Inna rzecz, że człowiek interesuje się tym tematem i jest wielu naciągaczy w tych kwestiach, którzy dają argumenty za tym, żeby nie przyjmować takich rzeczy do siebie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-06-05, 18:32 
Nudziarz

сo jest po śmierci - to nie zgłębiona zagadka ludzkości,ale też niech mi ktoś powie, dlaczego jeden odchodzi szybciej, inny na ziemi żyje tak długo, że aż dziw że go przez ten czas nie zmogła jakaś choroba.Może to mamy już przypisane zobacz XXX

Edit by misia24

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-06-05, 19:21 
Nudziarz

Choć ludzie zastanawiają się co nastąpi po śmierci nigdy się tego nie dowiemy bo nikt nam tego nie może powiedzieć ani przekazać, w tym temacie działa jedynie nasza wyobraźnia. Myślę że naszym życiem kieruje przeznaczenie, sprawdź XXX

Edit by misia24

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-06-05, 19:23 
Nudziarz

to reklamaсo jest po śmierci[/url] ? zostanie po Tobie to co zjadłeś - kiedyś widziałem program o zwłokach i pokazywali kobietę zamienioną w mydło - bo jej tłuszcz w tamtych warunkach klimatycznych tak się rozłożył
a po nas to zostaną chyba tylko odpadki radioaktywne...

XXX

Edit by // misia24

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2