dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-12-23, 18:30 
[quote="es-cs_wuv"]człowieku weż ty przeczytaj co ty napisałeś jeśli ludzie mają się dobierac tylko na podstawie wiary to ja nie chce byc w związku z kobietą[/quote]

Myślę, że ty powinieneś przeczytać to co napisałem, jeszcze kilka razy :) .

Pezwciez chodziło mi o to co napisał Vandit. Jeżeli sensem życia ateisty ma być "rodzina" - no to co z tymi ktorzy jej nie mogą cz nie potrafią zał}żyć ? _ a nie o " jedynie słusznym" o związku ateisty z wierzącym czy co tam miałeś na myśli

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-23, 23:59 
Adept

patrzyłem na twojego posta nie sugerowałem się niczym jestem ateistą i chdziłem z konserwatywnymi katoliczkami (nie naraz) i jakoś nie było problemu odnośnie wiary a jeśli ktoś nie może albo nie potrafi załozyc rodziny to może jest autsajderem

123 napisał(a):
Myślę, że ty powinieneś przeczytać to co napisałem, jeszcze kilka razy
czytac nie będe bo mi wystarczy raz i to jest moje zdanie oczekiwałem jedynie odpowiedzi którą mogłbym zrozumiec

peace

(\__/)
(O.o )
(> < )

Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-24, 14:31 
[quote="es-cs_wuv"]patrzyłem na twojego posta nie sugerowałem się niczym jestem ateistą i chdziłem z konserwatywnymi katoliczkami (nie naraz) i jakoś nie było problemu odnośnie wiary a jeśli ktoś nie może albo nie potrafi załozyc rodziny to może jest autsajderem [/quote]

Nie interesują mnie twoje problemy czy ich brak w kontaktach z ludzmi wierzacymi.

Pisałem o sensie życia ateisty. Ktoś napisał, że jest nim złaożenie rodziny. Więc zapytałem co ma zrobić ateista nie mogący jakoś z róznych powodów załóżyć rodziny.
Co wtedy z sensem jego życia?
Co nie znasz ludzi nie mogących załóżyć rodziny?
To może spojż wokoło

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-24, 17:00 
Adept

123 napisał(a):
Nie interesują mnie twoje problemy czy ich brak w kontaktach z ludzmi wierzacymi
zdecyduj się mam problemy czy nie

123 napisał(a):
Co wtedy z sensem jego życia?
żyje dalej

123 napisał(a):
Co nie znasz ludzi nie mogących załóżyć rodziny?
nie znam

(\__/)
(O.o )
(> < )

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-25, 12:19 
Gratuluję polotu. Ale tu nie sąd, nie musisz tak dokładnie odpowidać na pytania.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-25, 17:55 
Władca pierścieni

Pozwolę sobie wtrącić się w tę dyskusję. Po pierwsze, w ramach pogadanki umoralniająco-pedagogicznej:

es-cs_wuv, nie będę wnikał w motywy Tobą kierujące, więc skupię się na objawach. A te nadają się do leczenia. Jesteś osobą wyjątkowo bezczelną, by nie rzec chamska. Każdego o odmiennej opinii od Twojej atakujesz w sposób wysoce niewybredny. Jeżeli masz problemy z własną osobowością, udaj się do odpowiedniego specjalisty, a nie rozsiewaj nam chamstwa na forum.

Po drugie, w ramach uczestnictwa w tym temacie, zadam retoryczne pytanie: Czy życie ludzkie musi mieć jakikolwiek sens?

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-26, 09:32 
Adept

CzcigodnyBuc napisał(a):
es-cs_wuv, nie będę wnikał w motywy Tobą kierujące, więc skupię się na objawach. A te nadają się do leczenia. Jesteś osobą wyjątkowo bezczelną, by nie rzec chamska. Każdego o odmiennej opinii od Twojej atakujesz w sposób wysoce niewybredny. Jeżeli masz problemy z własną osobowością, udaj się do odpowiedniego specjalisty, a nie rozsiewaj nam chamstwa na forum.

napiszę to tak analiza twoja mojej osoby jest chuiowa jeśli kogoś obraziłem to przepraszam pisałem jak ja to widzę , a do specjalisty to ty idź bo chyba dawno z krzyża nie spuszczałeś i wszysko tobie w mózg idze nastepnym razem dystansuj trochę się bo po 1 nudzisz a po 2 sam masz warna za obrażanie innych użytkowników więc sam jesteś cham a w dodatku dziadyga i oberchnialec

CzcigodnyBuc napisał(a):
Czy życie ludzkie musi mieć jakikolwiek sens?

każde bez wyjatku

peace

(\__/)
(O.o )
(> < )

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-26, 19:36 
Władca pierścieni

es-cs_wuv napisał(a):
CzcigodnyBuc napisał(a):

napiszę to tak analiza twoja mojej osoby jest chuiowa jeśli kogoś obraziłem to przepraszam pisałem jak ja to widzę , a do specjalisty to ty idź bo chyba dawno z krzyża nie spuszczałeś i wszysko tobie w mózg idze nastepnym razem dystansuj trochę się bo po 1 nudzisz a po 2 sam masz warna za obrażanie innych użytkowników więc sam jesteś cham a w dodatku dziadyga i oberchnialec

Nie będę wychowywał cudzych dzieci, więc krótko i zwięźle. Nie wiem, na jaki ton pozwalają Ci rodzice, ja sobie takiego zachowania w stosunku do mojej osoby nie życzę. Nie zamierzam się wdawać w dyskusje z osobą tak źle wychowaną.

Cytuj:
CzcigodnyBuc napisał(a):
Czy życie ludzkie musi mieć jakikolwiek sens?

każde bez wyjatku

Właśnie, że nie musi. Od dłuższego czasu zauważam, że moje swój sens traci, by nie rzec straciło. Ale gdy to odkryłem, nic się nie zmieniło ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-26, 20:43 
Adept

CzcigodnyBuc napisał(a):
Właśnie, że nie musi. Od dłuższego czasu zauważam, że moje swój sens traci, by nie rzec straciło. Ale gdy to odkryłem, nic się nie zmieniło ;)

człowieku masz 38 lat i straciłeś sens życia co ja mam zrobic mam 23 i ja też straciłem z każdą chwilą gnije w tym tepym świecie gdzie szerzy się debilizm i idotyzm rząd sie masturbuje i ora zwykłym człowiek w jakim kraju żyjemy wszystko mnie wqur... począwszy od 2 letniego brata po ojczyma laska mnie rzuciła itp itd jednym słowem przejebane ale qr.... inni mają gorzej i się nie poddają walczą dlatego jestem pierdo... ateistą bo boga nie mam jak by był to by życie takie nie było i naprawdę PRZEPRASZAM ŻE CIĘ URAZIŁEM I OBRAZIŁEM ale wszsytko co pisałem było chwilowym przemyśleniem pozdro

(\__/)
(O.o )
(> < )

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-26, 21:23 
Bohater

Sens, jest ktoś, kto go nie szuka???

Każdy czeka na jakiś tam sens życia, miłość, itp. a jakoś mało kto ruszy tyłek w kierunku, by znaleźć owy sens. Jesteśmy świadomi co powinniśmy robić, kim jesteśmy, jak chcemy żyć, czy co powinniśmy w sobie zmienić, a wszystko to, to jedno wielkie gów##, dlaczego?? bo jesteśmy wielkimi "fachowcami teorykami", coś w stylu "wierzący niepraktykujący", oh jakie to moje życie jest złe, jakie bezsensu, fakt narzekania nam najlepiej wychodzą, powiecie, że sam prawie tu jakieś morały, a robię tak samo, i fakt macie racje, ale wiem jedno, że to co piszę tu teraz, to nie tylko jakieś piep#### w bambus, tylko fakt że jestem świadom swoich wad, tego, że czekając na sens mogę się nie doczekać i przynajmniej staram się go szukać, teraz możecie mnie zbluzgać mnie za tą wypowiedź :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2