matelka napisał(a):
y patrzysz wlasnie nie na dziecko tylko jak matce jest wygodniej!!!
tak yhy jasne kolego chyba nie czytales dobrze mojego postu, czlowieku nie mowie ze matce ma byc wygodniej, ale powiedz co sensownego przekaze 16 latka swojemu dziecku jakie wartosci?! Ok mowisz mi ze moze byc dom dziecka, tylko powiedz mi czemu przez takie jak Ty myslenie mamy obecnie przepelnione domy dziecka, dlaczego dzieciaki z katowickiego domu uciekaja?!
matelka napisał(a):
A gdyby ktores dziecko z tych zabitych w lonie matki mialo wynalezc chorobe na raka czy jakos inaczej przyczynic sie ludzkosci?
A gdybym mial samolot to polecial bym nim do Nowego Jorku, gdyby byla aborcja nie bylo by Hitlera bo matka Adolfa by go poronila, w takie myslenie mozemy sie bawic, gdybanie lub inne zakladanie co by bylo...
Co by bylo gdybym byl wladca swiata ;>
No stary sorry, ale ile jest dziewczyn ktore na tzw ciaze chca zatrzymac faceta, bo ma z nim dziecko ? Ile razy z takich rodzin zaczyna sie patologia ?! Chcesz pogadac na takie tematy nie ma sprawy, ale spojrz na druga strone medalu, co mloda matka bez wyksztalcenia moze zapewnic swojemu dziecku. Czlowieku walnij sie w lepetyne i myslij, bo takimi argumentami to mozesz Lyzwynskiego chyba przekonac...
Kobieta, ktora chce dopuscic sie do aborcji to jej indywidualna sprawa, nie powinno to byc zadne kontrolowane przez panstwo. Ludzie zrozumcie ze jezeli taka osoba nie znajdzie pomocy LEGALNEJ to pojdzie do mniej legalnych miejsc ktore moga zrobic jej krzywde na przyszlosc.
A mam takie pytanie matelka jestes wierzaca osoba ?
BTW :
Kod:
Otworzyc Auschwitz spopielic lekarzy wykonujacych takie nielegalne zabiegi jak i zwyrodnialem matki i ojcow. A jeszcze mozna byloby sie wzbogacic i zarobic na tym poprzez jakies reality show, smierc na zywo. Ogladalbym kazdy odcinek, wcale nie byloby mi ich zal. Wychodzac z zalozenia ze jesli tacy rodzice przez wlasna glupote moga decydowac o zyciu i smierci to ktos moze rowniez decydowac za nich.
Czy ty zauwazyles co piszesz ? Z jednej strony bronisz zaciecie zycia ludzkiego, a z drugiej strony sam chcialbys ogladac czyja smierc ?! Czlowieku jak juz bronisz zycia, to nie baw sie w morderce tych zlych!
Tak samo moge rowniez powiedziec o zydach, cyganach i innych nacjach, bo oni moga byc zli! :/