dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2008-04-27, 13:43 
Adept

a mi właśnie z dzieciństwa to zostało :)

Ostatnio edytowano 2008-05-29, 22:33 przez Tosia, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-05-26, 09:25 
Nudziarz

zawsze noszę portfel w lewej tylnej kieszeni spodni, zapalniczkę w prawej tylnej, papierosy w lewej przedniej, a telefon w prawej przedniej. zawsze 2 razy sprawdzam czy dobrze zamknąłem dom, a także chyba jestem wyjątkowo pedantyczny. doszedłem do tego wniosku po tym jak dostałem od mojej panienki na imieniny biurkowy odkurzacz oraz paczkę takich wilgotnych chusteczek jak dla dzieci ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-05-27, 16:34 
Pochłaniacz

Zawsze jak powiem żart w tłumie i ludzie zaczną się śmiać to obracam głowe w prawo (zazwyczaj sie śmieją także nie wiem czy obróce głowe w lewo jak nie będą :PP), w trakcie jedzenia jem wszystko pokolei (np: najpierw ziemniaki potem sałatka a na końcu kotlet), a także gadam do siebie jak nie ma nikogo w poblizu :P (to nie jest choroba póki nie słyszy sie odpowiedzi ;])
Cytuj:
nie zasnę, jeśli nie będę przykryta kołdrą

Mam to samo... musi być po szyje :D A no i ciągle słucham muzyki ale to nie jest schiza ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-05-28, 17:21 
Pochłaniacz

szostoll napisał(a):
-drzwi do mojego pokoju musza byc zamkniete-inaczej nie moge w nim usiedziec;)

też tak mam ;-)
albo jak szafka w kuchni jest niedomknięta to mnie szlag trafia :P

albo.. czasem np jak leży kilka rzeczy na stole i np strasznie mnie wkurza że jedna z nich leży inaczej ni ż pozostałe... ;-)

to już się leczy? ;-)

:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-06-14, 20:52 
Nudziarz

nie zasnę gdy moje stopy nie będa ruszały się w rytm mojego bijacego serca :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-08-31, 23:21 
Adept

Ja mam tylko jadną. Jak wykład jest bardzo nudny to wyciągam kartke rysuje Lokomotywe u góry wielkimi literami pisze JAK TEŻ CI SIĘ TAK NUDZI TO DORYSUJ WAGON i puszczam po sali :-) już sporo mam takich pociągów :-P

Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś!!

28.04.2008r. :) KOCHAM CIĘ

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-01, 13:51 
Wszechmogący/a

-Okulary muszę mieć wyczyszczone idealnie...jak widzę jakąś małą kropeczkę to szału dostaję.
-Muszę mieć przy sobie mnóstwo gumek do włosów.
-Jeśli nie mam przy sobie torebki to komórkę jeśli mam w kieszeni to koniecznie w prawej, a pieniądze w lewej...inaczej nie mogę :>
-Sznurowadła w trampkach muszą być założone tak do środka nie na zewnątrz i po zawiązaniu wystające końcówki muszą być zaczepione o but tak żeby nie było ich widać spod spodni :D
-Wieczorem po 100 razy sprawdzam czy budzik ustawiłam na dobrą godzinę
-Jak wstaję z łóżka to idę lewą stroną, nie prawą :mrgreen:
-Jak ja zrobię w swoim pokoju bałagan to mi to nie przeszkadza, ale jak ktoś zrobi to od razu zaczynam sprzątać.
-Wszystko może leżeć byle gdzie, ale moje płyty z muzyką (z filmami nie) muszą mieć swoje stałe miejsce, tak samo słuchawki.
-Książki z biblioteki muszę mieć na innej półce niż swoje. Nie lubię ich mieszać :>
-Jak ktoś prosi mnie o pomoc to będę tak długo o tym myśleć aż coś wymyślę.
-Jak moja babcia do mnie przychodzi to zawsze idę do kuchni i udaję, że się czymś zajmuje dopiero po jakimś czasie idę do pokoju :D
To chyba tyle :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-12-10, 14:08 
Władca pierścieni

- przed pójściem spać sprawdzam czy drzwi są zamkniętę, czy gaz jest dokręcony, czy umyłam kubek po kolacji, zawsze zasypiam na prawym boku, nigdy na wznak :mrgreen:
-siedząc przed kompem nie lubie, gdy w pobliżu kilku metrów siedzi jakas osoba ;>
- z 10 razy sprawdzam czy na dobrą godzine nastawiłam w komórce budzik ;>
- wszystkie duperelki, które mam na połce muszą byc ułożone w takim a nie innym miejscu, gdy ktoś wejdzie mi do pokojui coś przestawi nawet o mm - poznam to i mnie nerwica bierze :[
- co do zasłonek, to chyba większość ma taka schize i ja - muszą być dokładnie zasłonięte, nie znoszę gdy coś przez nie widać, lub jak ktoś podejdzie do okna i źle zasłoni, to zawsze idę i poprawiam po swojemu :P
-żadna szafka lub szuflada w kuchni nie może być niedomknięta ;>
to tyle ... chyba, że jeszcze sobie coś przypomne lub nabęde jakieś nowe hihi

Nieludzkie prawo, nieubłagane lewo..'

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-12-28, 19:19 
Adept

-przed pójściem spać sprawdzam czy gaz jest zgaszony, drzwi zamknięte, woda zakręcona
-nie usnę z otwartymi drzwiami od pokoju
-budzik sprawdzam kilka razy
-nie wyjdę na ulice bez szczotki/grzebienia w torebce nawet jeśli miałabym ich nie uzywać :P
-to samo szminka
-nienawidze chodzić bez kolczyków nawet jeżeli mam iść na basen musze mieć malutkie kolczyki w uszach
-zasłonki muszą być szczelnie zasłonięte
-ubrania w szafie muszę być ułożone wg kolorów inaczej mam wrazenie że się pozabarwiają :P
-gdy śpię z moim pluszakiem staram się go za bardzo nie przygniatać zeby się nie udusił :mrgreen:
-

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-12-28, 19:32 
Świadomy Roman

dorotheea3 napisał(a):
-nienawidze chodzić bez kolczyków nawet jeżeli mam iść na basen musze mieć malutkie kolczyki w uszach

to ja mam podobnie - znaczy też chodzę zawsze w kolczykach, ale tylko dlatego, że jak wyjmę to mi dziurki w uszach zarastają ;p wystarczą 2 dni bez i mam poważny problem ;p

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2