dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-03-18, 02:00 
Przyjaciel

ja np jak zmoczę jedną rękę to muszę zamoczyć i drugą, bo mnie to denerwuje ;p nie zasnę jak mam uchylone drzwi, kiedy woda kapie i nie mam mojej koi ( taka poduszka... ;p ), tak jak ala, jak jem to muszę się wycierać ciągle ;p budzik zawsze muszę nastawić na 7 i na 7.05, a jak się zastanawiam czy tylko na 7 nie ustawić to potem myślę sobie, że pewnie jutro nie wstane na czas blabla. Jak oglądam film o pająkach albo ktoś o nich mówi, to mam wrażenie, że one po mnie chodzą etc etc ;d

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-03-18, 11:45 
Świadomy Roman

Przypomniało mi się jeszcze jedno - zawsze noszę skarpetki jednakowo ścisłe i grube. Jak mam na nogach dwie różne to normalnie mam wrażenie że się wścieknę :p

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-03-18, 17:44 
Starszy wodolej

ema ale nie ma nic nienormalnego w tym że lubisz nosić skarpetki poparowane ;-) wiekszosc ludzi tak ma :-P

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-03-18, 19:26 
Natty, nie odbieraj złudzen :(((

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-03-18, 22:31 
Świadomy Roman

:P

To dobrze bo już myślałam że tylko ja mam takie odchyły. Nikomu w mojej rodzince nie przeszkadzają skarpetki nie do pary, więc sądziłam że tylko ja tak mam ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-03-18, 22:38 
Bohater

ja mam taką schizę, że nawet ja przywlokę sie nawalony jak ruski plecak do chaty o którejś w nocy i położę się do łóżka to będę czytał książkę (wtedy wszystko jedno jaką :D). a rano po przebudzeniu idę zapalić do łazienki, nawet jak jest lato :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-11-15, 17:05 
Adept

Ciekawy temacik.

- Drzwi w moim pokoju muszą być zamknięte wtedy kiedy zasypiam. (W przeciwnym razie oczu nie zamkne)
- Wszędzie u mnie w domu może być bałagan, ale jak w kuchni zobacze coś nie tak to od razu musze posprzątać bo mnie jakoś dziwnie to wnerwia.
- Kiedy czekam na włączenie się kompa badź kiedy coś sie w nim ładuje mam nieznośną tendencje to przejścia się do kuchni i z powrotem.
- Kilkanaście razy dziennie potrafie zajrzeć do lodówki i nic z niej nie brać. Po prostu patrze bezmyślnie w przestrzeń. :D
- Na wszystkich ostatnich stronach w moich zeszytach są różnorakie rysuneczki.
- Myszka od komputeraz zawsze musi leżeć na biurku tak, że "poruszając się" nią po biurku musze mieć całe przedramie położone na stole.
- Herbate zawsze stawiam po swojej prawej a pije lewą.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-11-15, 17:23 
Adept

Kleszcze, zawsze, ale to zawsze kiedy jestem w terenie podmokłym.leśnym etc, lub u babci na wsi, po przejściu przez takie miejsce mam przez około dwa dni schizę czy mnie gdzieś jakiś podły kleszcz nie złapał.

Przechodząc przez pokój muszę bezmyślnie trącić struny basówki.

Jak kolega wyżej bezmyślnie otwieram i zamykam lodówkę( Zamknij to! To nie telewizor!).

Zawsze przed snem mam schizę, co by było jakbym się nie obudził i, że może tak się stać(nie wiem czemu).

Wszelkie problemy ze zmysłami napawają mnie lękami.

Jeżeli istnieje najmniejsze ryzyko uszkodzenia kręgosłupa autentycznie jestem zdolny do ucieczki(upadek na w-fie i złe wspomnienia).

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-11-15, 17:29 
Władca pierścieni

maciu napisał(a):
- Myszka od komputeraz zawsze musi leżeć na biurku tak, że "poruszając się" nią po biurku musze mieć całe przedramie położone na stole.

mam tak samo

- Jeśli widać moje skarpetki to dostaje szału...
- Okno kiedy zasypiam musi być całkowicie zasłonięte... nie może być nawet cm. przerwy
- Drzwi od pokojów jeśli są otwarte to muszą być w odpowiednim kącie... według mnie... ciągle je poprawiam żeby nie były za bardzo otwarte albo za mało....
- Fotel bujany w salonie musi być ustawiony w odpowiedniej odległości od ściany...
- Kapcie... równo ustawione
to tylko kilka...

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-11-15, 21:06 
Świadomy Roman

polly_darton napisał(a):
- Okno kiedy zasypiam musi być całkowicie zasłonięte... nie może być nawet cm. przerwy.

Identycznie jak u mnie - na środku jedna zasłonka koniecznie musi zachodzić na drugą żebym miała pewność że nie zrobi się szpara :P

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2