dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-11-24, 16:56 
Szczypior

Attka1512 napisał(a):
kalina napisał(a):
Tylko co jesli przez moment poczujemy ochote na zmiane smaku...chocby chwilowa?

Proste... wtedy rozmawiasz ze swoją drugą połówką i mówisz jak sie ma sytuacja i ze chcesz jakies zmiany w waszym zwiazku tzn... zebyscie stworzyli inna sytuacje niz ta ktora wam sie znudzila apotem do niej ewentualnie wrocili... przeciez mozna ze swoją miloscia bawic sie na rozne sposoby i w roznych sferach zycia.... wazny jest dobry kontakt w zwiazku i przedewszystkim szczerosc! :)
"Bawienie ze swoja miloscia" dziwnym sposobem skojarzylo mi sie w jeden sposob...byc moze mam zbyt rozwinieta fantazje :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-25, 09:22 
Oczytany mnich

Kalinko w kazdym badz razie zebys zle nie zrozumiala chodzi o sytuacje kryzysowej narzeczonej. Jesli juz by mi sie cos takiego przytrafilo to zdecydowanie wolabym zeby mezczyzna otworzyl te karty juz na samym poczatku, niz mialabym zyc w swiadomosci ze to ten wspanialy, ten jedyny mezyzna, a na koncu dowiedziec sie ze juz znalazl ta idealna partnere ale nie mnie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-26, 20:02 
Szczypior

zgadzam sie! tym bardziej że można to przeistoczyć w niezłą przygode :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-26, 20:09 
Szczypior

Shy'm napisał(a):
Jesli juz by mi sie cos takiego przytrafilo to zdecydowanie wolabym zeby mezczyzna otworzyl te karty juz na samym poczatku, niz mialabym zyc w swiadomosci ze to ten wspanialy, ten jedyny mezyzna, a na koncu dowiedziec sie ze juz znalazl ta idealna partnere ale nie mnie.
Hmm...i moglabys zyc w swadomosci,ze nie jestes kims wyjatkowym dla tego mezczyzny tylko taka..zabawka na jakis czas?Cos w stylu "jestem z Toba ale nie licz na nic wiecej bo w sumie nic dla mnie nie znaczysz badz bardzo malo"Musze przyznac,ze dosc ciekaweo podejscie.Nie twierdze,ze jest zle.Ilu ludzi tyle podejsc do roznych spraw :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-27, 15:49 
Oczytany mnich

kalina napisał(a):
Hmm...i moglabys zyc w swadomosci,ze nie jestes kims wyjatkowym dla tego mezczyzny tylko taka..zabawka na jakis czas?Cos w stylu "jestem z Toba ale nie licz na nic wiecej bo w sumie nic dla mnie nie znaczysz badz bardzo malo"Musze przyznac,ze dosc ciekaweo podejscie.Nie twierdze,ze jest zle.Ilu ludzi tyle podejsc do roznych spraw

Oczywiscie ze nie jest to cos o czym marze, ale jesli mialabym wybierac wole byc poinformowana i nie angarzowac sie zbytnio - trzymac dystans niz miala bym sie niepotrzebnie zakochac i miec potem zlamane serce.

Pozatym uwazam ze pewnie polowa takich zwiazkow predzej czy pozniej konczy sie szczesliwie... ludzie poznaja sie przyzwyczajaja do siebie zaczynaja sie lepiej rozumiec... poprostu sie zakochuja. Polowa to moze nie wiele ... ale nie chodzi mi o to ze bedac w takim zwiazku liczylabym na to ... ale pewnie tak tez sie zdarza.

Ostatnio edytowano 2009-11-29, 14:51 przez Shy'm, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-28, 20:02 
Szczypior

kalina napisał(a):
Hmm...i moglabys zyc w swadomosci,ze nie jestes kims wyjatkowym dla tego mezczyzny tylko taka..zabawka na jakis czas?Cos w stylu "jestem z Toba ale nie licz na nic wiecej bo w sumie nic dla mnie nie znaczysz badz bardzo malo"Musze przyznac,ze dosc ciekaweo podejscie.Nie twierdze,ze jest zle.Ilu ludzi tyle podejsc do roznych spraw :-P

a wolalabys sie angazować, zrezygnowac z wielu rzeczy dla tego czlowieka ktory tak naprawde ma cie gdzies? wolisz zyc zludzeniami??

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-29, 14:52 
Oczytany mnich

Attka1512 napisał(a):
a wolalabys sie angazować, zrezygnowac z wielu rzeczy dla tego czlowieka ktory tak naprawde ma cie gdzies? wolisz zyc zludzeniami??

Dokladnie

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-29, 23:50 
Szczypior

Attka1512 napisał(a):
Hehe...nie wiem jak Wy ale ja od razu sie nie angazuje na 100% ;-) Cos takiego przychodzi raczej z czasem,kiedy to zauroczenie przechodzi w faze zwana " miloscia ".Zastanawia mnie takie dosc...niedelikatne podejscie do sprawy,rodzaj wyrachowania,gdzie wszystko trzeba wyjasniac na poczatku " zwiazku " jesli o czyms takim w tej sytuacji mozemy mowic.Wydaje mi sie,ze nalezy zauwazyc,iz scieraja sie dwa podejscia:konserwatywne (jak kto woli staroswieckie ) z nowoczesnym i na tym jest caly problem ;-) Nie neguje Waszego podejscia oczywiscie ale..ciezko mi sie oswoic z mysla,ze mozna pominac cos takiego jak uczucia,pewna doza pokusy poznawania siebie..wszystko takie oczywiste,ustalone,jakby z gory zaplanowane,a gdzie tu miejsce na np.marzenia?Heh...chyba sie zaczne podpisywac..:"Wybujala idealistka " :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-30, 09:35 
Nie wiem, czy padło już takie pytanie, dlatego je zadam: kto z Was zgodziłby się na układ "kryzysowej narzeczonej" ? ;]

Ps. kalina podoba mi się, w jaki sposób podchodzisz do sprawy ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-30, 18:21 
Szczypior

kalina napisał(a):
ciezko mi sie oswoic z mysla,ze mozna pominac cos takiego jak uczucia,pewna doza pokusy poznawania siebie..wszystko takie oczywiste,ustalone,jakby z gory zaplanowane,a gdzie tu miejsce na np.marzenia?

to o czym mówisz napewno pojawi sie w zwiąku w którym jest miłość a nie ''bycie z kimś'' ... to jest tylko takie założenie ze co gdyby....

Davis napisał(a):
kto z Was zgodziłby się na układ "kryzysowej narzeczonej" ? ;]

cvhyba ktoś bardzo zdesperowany albo lubiacy taki tryb zycia...

ja napewno nie xDD

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2