dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-01-03, 20:30 
Nudziarz

Znalzał się pomocnik z bożej łaski, skoro nie czaisz to nie udzielaj rad. Skoro nie rozumiesz tak prostych zwrotów to jak sobie radzisz z trudniejszymi przypadkami? Opic się - super rada, chyba sam ją stosujesz, bo piszesz bez ładu i składu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-03, 21:44 
Adept

Silver01 napisał(a):
Znalzał się pomocnik z bożej łaski,
nie tędy droga moja droga

jak może życie byc usłąne kolcami nigdy tego zwrotu nie rozumiałem

Silver01 napisał(a):
Opic się - super rada, chyba sam ją stosujesz, bo piszesz bez ładu i składu.
a u ciebie w rodzinnie były problemy alkoholowe , ja w inny spsób załatwiam sprawe

(\__/)
(O.o )
(> < )

Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-04, 12:08 
Opić się to żadne wyjście, problem znika tylko na chwilę, na drugi dzień wraca, a Ty nie masz grosza przy d*pie ;] Porozmawiaj z kimś, z przyjaciółką, lub z kimś, kto Cię nie zna, wtedy jest nawet łatwiej.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-04, 14:18 
Adept

ja gdy mam smutny dzień a rzadko mam takie biorę 2pivka idę w las i myśle jak poprawic daną sytuacje która jest dla mnie nie korzystna

(\__/)
(O.o )
(> < )

Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-04, 14:29 
[quote="1Berseker1"]potrzebujesz pomocy specjalisty a rodzice też na pewno ci w tym nie pomogą.

chcialabym pojsc do kogos kto moglby mi pomoc, ale wiem ze nieumialabym tak zwyczajeni siasc przed kims i odrazu sie otworzyc.. mowi sie ze komus obcemu jest najlatwiej wsyztsko z siebei wydusic.. cos w tym jest ale nie w tym przypadku - masz swiadomosc po co tam idziesz i jest trudniej co innego z przypadkowo napotkana osoba...
a rodzice probowalam z nimi rozmawiac ale nie tak do konca szczerze, wiem ze wszystkiego nie sa w stanei zrozumiec... i przez to jeszcze bardziej sie martwia....
najgorsze jest to jak chcualabym z kims porozmawiac chwytam za telefon i uswiadamiam sobie ze nie mam do kogo zadzwonic.. wtedy jeszcze bardziej sie pograzam...

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-04, 14:36 
[quote="es-cs_wuv"]ja gdy mam smutny dzień a rzadko mam takie biorę 2pivka idę w las i myśle jak poprawic daną sytuacje która jest dla mnie nie korzystna[/quote

es-cs_wuv niewatpie ze alkohol ci pomaga ale jaks am powiedziales to sa rzadkie i krotkie zalamania.. co innego w moim przypadku.. gdybym tak miala zalatwic sprawe juz dawno by mnie zakopali...

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-04, 16:54 
Może znajdź sobie jakieś hobby;]

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-04, 17:08 
mam swoej pasje, ale nie mam na nie czasu...:(

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-04, 17:31 
Władca pierścieni

Alkohol faktycznie może być pomocny, ale lepiej by sięgać po niego jak najrzadziej i najlepiej, by nie robili tego ludzie młodzi. Załamania nastroju są ostatnio aż za częste wśród młodzieży.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-04, 18:52 
nikt nie powinien siegac po alkohol w takich sytuacjach nawet ludzie dorosli...

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2