matelka napisał(a):
To zle Ci sie wydaje, nie wiesz na czym opiera sie satanizm LaVey'owski widoczne. Skromnosc, uleglosc jest zla. A ja zaspokajam swoje potrzeby wiec pisze co chce i jak chce. To tez dowod mojego egoistycznego myslenia.
I tu, to Ty sie mylisz
Kazdy satanista Laveyowski jak i innego podgrupowania, a nawet Ci pseudo sataniści kochaja rywalizacje, indywidualność, walkę z innymi a zasada "ząb za ząb, oko za oko" jest przewodnia. Kazda jednostka ma wlasny sposob postepowania podobnie jak egoista ale o tym rozmawiać nie chce bo satanistka nie jestem i niewiem dokladnie o czym tak naprawde to jest a tego nie dowiem sie z ksiazek gdzie autor obarczony etykieta satanisty powie mi co robic, tego nie dowiem sie z filmu czy z innego zrodla. To indywidualnosc i brak wiary w Boga i szatana pozwala zrozumieć na czym polega ich filozofia.
Dla mnie nie jestes zadna egoistka a slowa
matelka napisał(a):
Zelka dla Ciebie nie jestem egoista.
Buziaki Kochanie. :* :* :*
w zupelnosci to podkreslaja. Naszemu spoleczenstwu brakuje wydarzenia przełomowego, nikt nie przezyl wojny, walki dlatego jest ono jakie jest ; /
Dla mnie chcesz być egoistka bo to modne, modne jest mowienie o swojej wielkiej indywidualnosc i o zaspokajaniu wlasnego EGO, powstaja pseudo ludzie, którzy nnie sa warci nawet butelki po Kubusiu.
Zelka tak więc nie jestes egoistka ; ]
masz zachowania, ktore popadaja w strone egoizmu ale tak zostal stworzony kazdy czlowiek.