ema napisał(a):
Goguś spokojnie, to są żarty w wydaniu różowego ;) ja wiem że nikogo nie śmieszą, oprócz niego, ale ten typ tak ma ;)
musiałaś to mówić przed nową!
Cytuj:
Ups. No i co, i początkująca i już podpadnięta, ożesz kurde. Mogę wtrącić? Różowy Satanisto, twój nick jest pisany jednakowoż z wielkiej litery, natomiast mój mały niebieski migdał jest niczym mrówka na naszym pięknym globie. Twój Róz, a mój róż ... ;)
Ech wrrr będę gryzł... zwróć uwagę że inni nie dażął mnie należytym szacunkiem np.: Taka ema pisze Różowy z małej... ale złóżmy że mam dobry dzień i ci przebaczę jeśli zostaniesz moją protegowaną/wyznawczynią, bo poza nickiem podrabiasz też moje zainteresowania...
Po pierwsze polityka jest świetna, tam można każdego obrzucić błotem a immunitet i tak ochroni przed ewentualnymi konsekwencjami...
A po drugie Historia... Historia, historia, ech cudowna historia... o czym ja a no tak o wspaniałej historii. Przynajmniej migdale wiesz czym się interesować starożytność jest piękna, zwłaszcza starożytny Rzym, Republika jak i Cesarstwo...
Tylko ja za trzecim tj.:grafiką komputerową nie szaleję...