dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-07-22, 19:22 
Starszy wodolej

Właśnie przeczytałam takie coś na onecie: "Nie miałem najlepszego startu. W pierwszym zakręcie Robert wywiózł mnie niestety poza tor, w drugim również. Właśnie wtedy doszło do kolizji, podczas której uszkodziłem bolid. To było szczęście w nieszczęściu, że wyścig został przerwany, bowiem mogliśmy naprawić maszynę" powiedział Heidfeld.
ależ facet ma tupet!

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-22, 19:35 
Świadomy Roman

Natty napisał(a):
Właśnie przeczytałam takie coś na onecie: "Nie miałem najlepszego startu. W pierwszym zakręcie Robert wywiózł mnie niestety poza tor, w drugim również. Właśnie wtedy doszło do kolizji, podczas której uszkodziłem bolid. To było szczęście w nieszczęściu, że wyścig został przerwany, bowiem mogliśmy naprawić maszynę" powiedział Heidfeld.
ależ facet ma tupet!

Jaki cham! Wywiózł go poza tor?? To Kubica powinien mieć do niego pretensje, bo ewidentnie go rypnął w bok :evil:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-28, 23:58 
Wszechmogący/a

Co za typ, a bmw sauber podpisało z nim kolejny kontrakt na 2lata i w tym czasie zarobi 8mln euro. Nie dość że wywalił Kubicę to jeszcze kogoś (nie pamiętam kogo)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-29, 19:42 
Świadomy Roman

Z tego co pamiętam to jeszcze Schumachera

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-29, 21:25 
Starszy wodolej

tak, młodego Schumachera wywalił ale ponoć po wyścigu obaj doszli do wniosku że to była wina śliskiej nawierzchni :-? moim zdaniem wina leży po stronie Heidfelda ale Ralf nie miał się co rzucać, pomimo tego że ostatnio idzie mu nienajgorzej to jakiś czas temu mówiło się że jego team chce się go pozbyć więc pewnie nie szuka problemów, zwłaszcza ze swoim rodakiem.
Miałam nadzieję że bmw jednak nie podpisze kontraktu z Nickiem, wolałabym Vettela (czy jak to sie cholera pisze) na jego miejsce.

And that's a long way

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-11, 18:02 
Oczytany mnich

Z Vettelem bmw nie podpisze kontraktu bo odszedł do redbula ale byc moze alonso przejdzie do bmw a kubica do mclarena . Po ostatnim wyścigu jest to możliwe zam alonso powiedział ze po sezonie odchodzi .

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-11, 19:00 
Wszechmogący/a

Nie wieże że Alonso przejdzie od bmw, prędzej do ferrari, ale bmw za za słabe samochody.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-11, 20:49 
Starszy wodolej

Moze na przyszły sezon poprawią bolidy i będa na miare mozliwosci maclarena albo ferrari :)

And that's a long way

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-11, 21:01 
Oczytany mnich

Alonso do ferrari nie przejdzie bo ferrari ma 2 dobrych kierowców a jesli kogos bedą chcieli to tylko hamiltona :

Włoski dziennik sportowy Tuttosport poinformował we wtorek, że szefowie zespołu Formuły 1 Ferrari są zainteresowani sprowadzeniem do teamu w przyszłym sezonie kierowcy McLarena Lewisa Hamiltona, aktualnego lidera klasyfikacji generalnej mistrzostw świata.

Zespół Ferrari nie skomentował we wtorek rewelacji włoskiej gazety. 22-letni Hamilton, który w tym roku zadebiutował w mistrzostwach świata Formuły 1, wygrał w tym sezonie trzy wyścigi.

W tym roku kierowcami włoskiego teamu są Fin Kimi Raikkonen i Brazylijczyk Felipe Massa. Fin jest obecnie trzeci w klasyfikacji generalnej z dorobkiem 60 pkt, Massa czwarty - 59 pkt.
żródło wp.pl
a jesli chodzi o bmw to czytałem wywiad z tym ich szefem i powiedział ze bolidy na pszyszły sezon bedą dórównywac tym ferrari i mclaren :-D jak znajde ten wywiad to wstwie

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-12, 10:26 
Wszechmogący/a

przemo1p1 napisał(a):
ze bolidy na pszyszły sezon bedą dórównywac tym ferrari i mclaren

No jeżeli Robert tam zostaję, to mam nadzieję że takie będą.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2