dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-11-19, 21:35 
Przyjaciel

właśnie, kobiety kochają zakupy.. z tym się zgadzam :D
a co do kupowania przez internet.. wygodne napewno, bezpieczne myślę że też, tylko nie wiem właśnie jak z kwestią np przedłużania gwarancji. Wiem, że obecnie w dobrych sklepach można przedłużyć sobie na pięć lat gwarancję na lodówki side by side z LG. Fajnie, że firmy dają taką możliwość, bo nie wyobrażam sobie jakbym miała taką sytuację jak niektórzy z wybuchającymi lodówkami... po 2 latach użytkowania.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-20, 12:26 
Pochłaniacz

Przeważnie nie ma problemów z przedłużaniem gwarancji ( przywiązuje do tego bardzo dużą wagę). Super ,że można kupować przez internet- nie trzeba wychodzić z domu, chcesz uzyskać poradę dzwonisz do konsultanta , same plusy. Ostatnio miałam problem, bo skończył mi się tusz do drukarki. Sama w domu, bez mężczyzny (w delegacji) i dodatkowo jeszcze chora. Co zatem robię? Wchodzę na sklep.doktortusz.pl , dzwonię do konsultanta, mówię jaki mam typ drukarki i zamawiam tusz. Proste jak drut:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-24, 11:03 
Nudziarz

CzcigodnyBuc napisał(a):
Nie lubię zabudowanego sprzętu. Lubię za to, gdy lodówka jest ozdobą kuchni, dzieląc także to miejsce na część przygotowywania posiłków, jak i na część spożywania ich. Jeżeli już miałbym zabudowywać, to tylko zmywarkę i pralkę, by ukryć je za jakimiś drzwiczkami.

Ja z kolei uznaję prawie wyłącznie zabudowany. Nie wyobrażam sobie, żebym miał tracić bezcenny blat, ponieważ muszę wydać 100 zł więcej na zmywarkę. Co innego lodówka czy płyta - te mogą stać wolno. Ale jednak ładniej wygląda, gdy wszystko jest ustandaryzowane :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-24, 17:33 
Władca pierścieni

dyskers napisał(a):
jest taki portal w internecie, gdzie można kupić rozmaite sprzęty, ozdoby, nawet samochód ! za kilka złotych z groszami. Nie wiem czy słyszeliście o www.dobij.pl ? To stosunkowo nowy serwis, jeszcze niewielu użytkowników z niego korzysta (w przeciwieństwie do konkurencji), więc można trafić na nietypową okazję.

Tak, słyszę o tym portalu kolejny raz. Doprawdy, ile wam za to płacą?

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-24, 22:09 
Przyjaciel

nazwa też kiepska.

mnie się bardzo podobają kuchnie, gdzie wszystko zachowane jest w takim samym standardzie. i wyznaję zasadę że sprzęt kuchenny powinien być dopierany i kupowany u tego samego producenta, wtedy ma to jakiś swój styl.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-28, 16:07 
Pochłaniacz

Słyszałam o możliwości dopłacania do ceny np. lodówki żeby zdobyć 5 lat gwarancji. Troche słono to kosztuje nawet 300 zł...Wiem że side by side LG maja gwarancję 5 lat bez konieczności dopłacania do ceny. Jeżeli chodzi o ta czerwona lodówkę to widziałam ja na żywo, wcale nie wygląda tak jaskrawo, na tym zdjęcu coś za duzo kolorów komp dodał :lol:
Jest stonowana i ładnie błyszcza się te kryształki Swarovskiego.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-01, 01:01 
Przyjaciel

kryształki... no i kostkarka do lodów. to mi się najbardziej podoba w LG.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-01, 17:42 
Szczypior

Ja lubię kupować w ogóle wszystko. Dla mnie zakupy to czysta przyjemność :) Jak mogę wybrać model, kolor, design i powiedzieć czy coś będzie ładnie wyglądało w domu albo w ogóle czy będzie do niego pasowało to mnie to cieszy :) Już nie wspominam o zakupach odzieży czy tam butów, co chyba uwielbia każda kobieta. Kupowanie sprzętu RTV/AGD sprawia mi równie dużą przyjemność :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-02, 17:03 
Pożeracz niewiniątek

za tą czarną side by side to bym się dała pokroić :P niestety teraz mam za małą kuchnię, ale kiedyś w przyszłości ją sobie kupię :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-03, 15:00 
Przyjaciel

no powiem szczerze, że ja nie widziałam jeszcze czarnej lodówki, chyba tylko LG takie produkuje, ona jest taka tajemnicza :D

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2