dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-10-16, 10:24 
Szczypior

U mnie sprawa jest prosta- sprzet, samochody, motocykle itp wybiera maz. Jest dobry technicznie, zna sie na tym wszystkim na czym ja jako kobieta znac sie nie musze :)
a jak juz znajdzie cos ciekawego to jedziemy obejrzec to razem i ja decyduje w kwestii koloru, designu itp..

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-16, 16:13 
Adept

no tak,,, funkcje,,, marka,,, wygląd to jedno a cena to drugie,,, są czasami szalone... ale też różnią się w różnych sklepach nawet tego samego,,
ja osobiście nie kupowałam sprzętu do zabudowy,, ale może to nawet niezłe rozwiązanie do małych kuchni w bloku,, tylko też jak porównywałam ceny na tanio.pl , są droższe od tych tradycyjnych.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-16, 18:21 
Pochłaniacz

Często właśnie są droższe...trochę nielogiczne chyba... i podobno maja mniej funkcji od tych wolno stojących...gdzies tak czytałam na necie. Ale to jak zawsze wybór jest kwestia bardzo indywidualną. Często widze w Polskich serialach zabudowane lodówki i taka mnie refleksja dopadła.
Na przykład w Dzień Dobry TVN widziałam czerwona side by side,ale takich to chyba nie zabudowują,bo szkoda by było...http://www.youtube.com/watch?v=ioGZWr_RuHo ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-16, 19:13 
Władca pierścieni

Nie lubię zabudowanego sprzętu. Lubię za to, gdy lodówka jest ozdobą kuchni, dzieląc także to miejsce na część przygotowywania posiłków, jak i na część spożywania ich. Jeżeli już miałbym zabudowywać, to tylko zmywarkę i pralkę, by ukryć je za jakimiś drzwiczkami.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-17, 23:21 
Oczytany mnich

Osobiście nie przepadam za zakupami "chodzonymi"(pożeracz czasu i energii), ale teraz, gdy wszystko można kupić w internecie i dostarczą ci to do domu, to jakoś mi ulżyło. No i ważne są opinie internautów - doradzą, czy odradzą dany zakup? Ostatnio szukałem sprzętu do sieci bezprzewodowej i ludzie polecili mi sklep wasserman.pl Zajrzałem na stronkę, wybrałem co chciałem i zapłaciłem mniej niż zapłaciłbym w innych sklepach za ten sam towar. Więc jestem zwolennikiem zakupów internetowych i to dla mnie przyjemność.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-17, 23:25 
Władca pierścieni

A ja lubię powłóczyć się po dziale AGD, zajrzeć do lodówki, trzasnąć drzwiczkami piekarnika, pokręcić bębnem pralki, jak małe dziecko. Nigdy nie kupuję w internecie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-18, 12:38 
Adept

Oj tak, ja myślę że i taki tradycyjny rodzaj zakupów ma swój urok, i praktyczne są w necie, bo można bez wychodzenia z domu załatwić sprawę,,,, jak co komu pasuje,,, W zależności od sytuacji i ja kupuję i w necie i wypuszczam się na rajd po sklepach ;-)
http://www.metacafe.com/watch/3547033/n ... _tanio_pl/

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-18, 14:52 
Władca pierścieni

Wiedziałem, że ta nowa akcja z zatanistami, jest reklamą. Kolejna porównywarka cen :-?

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-18, 21:58 
Pochłaniacz

Chwyt marketingowy znany i od lat stosowany. ;-) A porównywarka jak porównywarka: pomocna :lol:
Widziałam piękna pralkę parową LG i raczej nie chciałabym jej zabudować. Sporo kosztuje i jeszcze mam ja schować pod dechami...nigdy :mrgreen: Tez lubię powłóczyć sie po sklepach a rtv i agd i tez lubię włożyć głowę do pralki w celach testów oczywiście...hihi :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-18, 22:05 
Władca pierścieni

Nigdy nie korzystałem z porównywarek cen. Aczkolwiek, spodziewałem się, że akcja z zatanistami jest wyreżyserowana.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2