dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: malowanie sypialni
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-09-30, 11:13 
Szczypior

ja tez jeszcze sie nie spotkałam z tym, zeby malowac tylko raz;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-30, 11:57 
Oczytany mnich

Marzena: malowanie zaplanowane na jutro, dzis przygotowania roznego typu, wolne musialam wziac w pracy, taka ladna pogoda a ja siedze w domu..

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-30, 13:23 
Szczypior

dzięki słonecznej pogodzie szybciej ci farba wyschnie i nie będziesz musiała długo wietrzyc, takze w super momencie wzielas wolne, bo tych cieplych dni juz coraz mniej

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-10-03, 11:38 
Oczytany mnich

Galeria pochwal sie jak Ci malowanie poszlo :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-10-04, 13:42 
Pochłaniacz

no wlasnie, tez jestem ciekawa

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-10-05, 10:05 
Oczytany mnich

dobrze wyszlo, super pasuje do mebli, juz wyschlo, malowanie bylo w sobote, pan malarz byl zdziwiony, ze nie zobaczyl calego mieszkania obladowanego farba i ze nie zostanie jakas beczka farby;)
fakt ze troche jednak zostalo, ale to dobrze, nie zabraklo, a i nie sa to jakies ogromne ilosci, ktore bede trzymac w piwnicy;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-10-05, 10:08 
Oczytany mnich

jednak jeszcze mam niemaly balagan, bo bede odnawiac troche przepokoj i wole nie sprzatac jakos tak za bardzo bo bez sensu:)
a co do tej farby do sypialni, to jestem w szoku, swietnie pokryla, bardzo ladny kolor - a z mieszalnika. satynowa-jak chcialam :)
w przedpokoju chcialam polaczyc farbe z tapeta na jednej scianie i zapewne bedzie to rowniez flugger, bo jestem zachwycona. maja tapety z tego co widzialam, tylko kwestia wyboru koloru wzoru itp..

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-10-10, 10:42 
Oczytany mnich

ja jestem własnie w trakcie malowania sypialni. wcześniej miałam fiolet na ścianach, teraz wybrałam pastelową orchideę, musiałam pokrywać dwa razy i ciągle przebija, dzisiaj dokupiłam jeszcze jedną puszkę i będę pokrywać trzeci raz, mam nadzieję, że ostatni :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-10-12, 12:11 
Oczytany mnich

gunnergirl: to co Ty za farba malowalas ze az 3 razy Ci potrzebne? a w ogole przygotowywalas jakos sobie sciane pod to malowanie czy malowalas ot tak na zywca? bo moze to jest powod przebijania sie farby..
galeria: i zdecydowalas sie juz na jakas tapete czy nadal szukasz? jesli chcesz znow od nich, to przejrzyj sobie ich strone, poza tym teraz maja jakas akcje z tego co widzialam w sieci;) jakies dodatkowe tapety zrobili, ale nie wiem co i jak

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-10-13, 10:42 
Oczytany mnich

wreszcie ta sypialnie mam pomalowana, uff pieknie wyglada, pokrylo ladnie. jestem bardzo zadowolona :)
powiedzcie mi tylko, bo chce jeszcze jeden pokoj taki powiedzmy dzienny odswiezyc, myslalam o polaczeniu tapety z farba, zastanawiam sie nad kolorami, a przy marce chyba jednak zostane skoro juz wiem co i jak :)
biale meble, jasna podloga drewniana-ale nie biala. jakie kolory byscie doradzily?:)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2