dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: malowanie sypialni
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-09-06, 14:36 
Oczytany mnich

oo metaliczna, tez ciekawe jak to musi wygladac :) bo ja bym lekko polyskujaca chciala miec u siebie, a jak bede znala dokladne wymiary sypialni co i jak, to moge normalnie udac sie do nich do sklepu i ze tak powiem, pod wymiar dostane tyle farby ile potrzebuje?;) bo to rzeczywiscie bezsensu zeby ona mi pozniej zostala..
a ze dwie warstwy to pamietam, zazwyczaj sie dwuwarstwowo pokrywa.
a trwale sa takie farby? myc ich pewnie nie mozna.?

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-12, 11:26 
Oczytany mnich

z tego co sie dowiedzialam na temat tych farb, to mozliwe jest mycie punktowe tak ze nie powstana jakies plamy czy przebarwienia:)
a oni na miejscu mieszaja farby itp wiec sadze ze z kupieniem tyle ile potrzebujesz nie bedzie problemu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-14, 16:00 
Szczypior

no wlasnie, wiec jest mniejsze ryzyko, ze powiedza Ci, ze farby w tym kolorze juz nie ma...bo mieszaja wlasnie na miejscu...a ta metaliczna to nie jest tylko w srebrnym kolorze?

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-14, 16:12 
Pochłaniacz

dokładnie, z myciem nie bedzie problemów, tylko nie wiem czy ta metaliczna nie wystepuje tylko w wersji srebrnej, ale zawsze mozesz satynowe zastosowac;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-14, 16:12 
Pochłaniacz

no wlasnie, chyba tylko w srebrnym

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-14, 16:18 
Oczytany mnich

no to wynajde satynowa najwyzej :) swietna informacja od was, ze mieszaja farby na miejscu i dostane tyle ile mi potrzeba, super opcja, cieszy mnie to :) i ze mozliwe zmywanie wiec tez dobrze, popatrze nad kolorami w takim razie i wylicze ile mi potrzeba :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-19, 10:39 
Pochłaniacz

moja droga, to tez za Ciebie zrobią, bo na miejscu obliczą ile farby potrzebujesz, zeby położyć 2 warstwy..bo najlepiej wiedzą, która z ich farb jest bardziej wydajna, a która mniej;)...także nie zajmuj sobie tym głowy, zapisz tylko dokładne wymiary pomieszczeń;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-19, 11:11 
Oczytany mnich

wlasnie mi o to chodzilo ze wymiary pomieszczen musze zapisac sobie :) moze w tym tygodniu uda mi sie jeszcze to zalatwic, dobrze by bylo, bo mi sie troche to wszystko przeciaga a tak przynajmniej mialabym farbe :) i to taka ktora moglaby mi sie ubrudzic bez moich nerwow ze tak zostanie ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-19, 16:51 
Szczypior

bardzo dobrze, ze wyliczają, przynajmniej potem nie trzymam w piwnicy wielkiej nadwyżki farby, która zostanie po malowani...jasne, ze lepiej jak zostanie, niz jak zabraknie, ale wolę, żeby zostało na dnie opakowania, niz prawie całe:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-24, 19:32 
Adept

no to fakt, że tak często bywa. Zazwyczaj się sporo więcej farby bierze, a potem się okazuje, że można było jedną puchę sobie swobodnie darować. To bardzo pozytywnie, że oni tak pomagają. To sporo pomaga zwłaszcza jak ktoś jest niedzielnym "remontowiczem".

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2