dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
  Drukuj | Powiadom znajomego

Budowa domu - dach
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-10-14, 11:34 
Cześć, pomóżcie mi. Jakie macie blachy dachowe na swoich domach? Które są najlepsze? Gdzie warto się udać by kupić coś od dobrego i sprawdzonego producenta?

Zgłoś post

Re: Budowa domu - dach
PostNapisane: 2014-01-28, 13:06 
Adept

Może najpierw określ chociaż województwo a jakim szukasz blach :). Ja np zaopatrywałem się tutaj www.tiger-stal.pl i jestem zadowolony bo wynegocjowałem dobrą cenę :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-03-14, 19:34 
Adept

Dobór odpowiedniego pokrycia dachu powinien byc uzależniony od konstrukcji i spadu dachu - oczywiście wszytko można dopracować jeśli preferujesz inne pokrycie a producent nie rekomenduje danego produktu na dach, jaki posiadasz ale musisz dokładnie wiedzieć co i gdzie można zmienić i gdzie sobie pozwolić. Polecam artykuł o doborze pokrycia dachu http://www.mgprojekt.com.pl/blog/jak-dobrac-pokrycie-dachu, czysto informacyjnie, żebyś wiedział z czym to się je.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-03-15, 13:07 
Pochłaniacz

mnie to uczyli tak: dach przecieka jest grzyb, a znakiem tego piwnica jest wilgotna.
fach mam ,wiec coś w tym zdaniu jest prawdy:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-08-08, 11:11 
Ja polecam rafdach.pl. Solidny producent, na pewno pomoże ci dokonać właściwego wyboru, wykona niezbędną analizę, pomiary itd.:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2020-04-15, 13:09 
Adept

Przy robieniu dachu warto pamiętać o zastosowaniu dobrej membrany. Ja szczerze polecam produkty firmy Dorken https://www.doerken.com/pl/produkty/dach-skosny.php . Mają ogromny wybór membran o bardzo dobrych właściwościach. Solidne produkty w bardzo dobrej cenie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2021-07-31, 15:26 
Adept

Jeśli jesteście właśnie w trakcie budowy domu i zastanawiacie się nad wyborem fachowców do konstrukcji dachowej, to polecam kontakt z firmą MG Dachy, która w branży działa już ponad 20 lat. Jej siedziba znajduje się przy ulicy Uczniowskiej 13 w Warszawie, a kontakt jest możliwy pod numerem telefonu 500200660 lub adresem mail biuro@mgdachy.pl. Na stronie internetowej https://mgdachy.pl/ możecie się z kolei zapoznać z jej pełną ofertą ;)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2