dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2





Odpowiedz
Nazwa użytkownika:
Tytuł:
Treść wiadomości:
Wpisz tutaj treść wiadomości. Nie może mieć ona więcej niż 60000 znaków. 

Uśmieszki
:-) ;-) :-> :-D :-P :-o :mrgreen: :lol: :-( :-| :-/ :-? :-x :shock: :cry: :oops: 8-) :evil: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :diabel: :krew: :alien: :aragorn: :run: :crush: :compcrush: :cygaro: :dog: :druch: :drunk: :rambo: :gilotyna: :pistoldance: :hulk: :jackass: :jedi: :kolejka: :jury: :koncert: :hit: :bullets: :newyear: :notcool: :ohno: :bored:
Pokaż więcej uśmieszków
Rozmiar:
Kolor tekstu
Opcje:
BBCode jest włączony
[img] jest włączony
[flash] jest wyłączony
[url] jest wyłączony
Uśmieszki są włączone
Wyłącz BBCode
Wyłącz uśmieszki
Podaj nazwę aktualnego miesiąca
Podaj nazwę aktualnego miesiąca:
   

Przegląd tematu - Produkcja mięsa w Anglii
Autor Wiadomość
  Tytuł:  Re: Produkcja mięsa w Anglii  Cytuj
Tam wszystkie wędliny smakują jednakowo. Różnią się jedynie nazwą. :D
Post Napisane: 2015-05-30, 14:16
  Tytuł:  Re: Produkcja mięsa w Anglii  Cytuj
myślę, że u nas zostało niewiele czasu by było tak jak u angolów
Post Napisane: 2015-05-04, 14:50
  Tytuł:  Produkcja mięsa w Anglii  Cytuj
Pracowałem w zakładach mięsnych w Anglii. W pierwszej fazie marynowano mięso solą a po dwóch tygodniach maszyna z tysiącami igieł wbijając się w mięso wstrzykiwała mieszankę smakowo-aromatyczną, która takiemu samemu kawałkowi schabu nadawała inny smak. Mieszanek było kilkanaście i choć wszystkie wyglądały tak samo smakowały zupełnie inaczej. Anglicy nie marynowali mięsa przyprawami bo wszystko było chemiczne. Nawet wędzili wsypując proszek do specjalnej maszyny.






Szedłem kiedyś ścieżyną przez las...
Post Napisane: 2010-09-04, 13:43
4CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Strefa czasowa: UTC + 2


2CCCCCCCCCCCCCCCCC cron

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO