Jadam regularnie w Pierogarni na Deptaku. Czasami pierogi z kapustą i grzybami, bo lubię świeże. Jakościowo to klasa premium w porównaniu do wszystkich marek spotykanych w marketach. No i jeszcze naleśniki z serem. Akurat moja żona uwielbia. Można generalnie chwilę posiedzieć, bardzo szybko robią i ze świeżych składników. Sam takich pierogów w domu nie zrobisz. Mocno, mocno się wyspecjalizowali już w ostatnich latach.
Jadam regularnie w Pierogarni na Deptaku. Czasami pierogi z kapustą i grzybami, bo lubię świeże. Jakościowo to klasa premium w porównaniu do wszystkich marek spotykanych w marketach. No i jeszcze naleśniki z serem. Akurat moja żona uwielbia. Można generalnie chwilę posiedzieć, bardzo szybko robią i ze świeżych składników. Sam takich pierogów w domu nie zrobisz. Mocno, mocno się wyspecjalizowali już w ostatnich latach.
|