dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2





Odpowiedz
Nazwa użytkownika:
Tytuł:
Treść wiadomości:
Wpisz tutaj treść wiadomości. Nie może mieć ona więcej niż 60000 znaków. 

Uśmieszki
:-) ;-) :-> :-D :-P :-o :mrgreen: :lol: :-( :-| :-/ :-? :-x :shock: :cry: :oops: 8-) :evil: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :diabel: :krew: :alien: :aragorn: :run: :crush: :compcrush: :cygaro: :dog: :druch: :drunk: :rambo: :gilotyna: :pistoldance: :hulk: :jackass: :jedi: :kolejka: :jury: :koncert: :hit: :bullets: :newyear: :notcool: :ohno: :bored:
Pokaż więcej uśmieszków
Rozmiar:
Kolor tekstu
Opcje:
BBCode jest włączony
[img] jest włączony
[flash] jest wyłączony
[url] jest wyłączony
Uśmieszki są włączone
Wyłącz BBCode
Wyłącz uśmieszki
Podaj nazwę aktualnego miesiąca
Podaj nazwę aktualnego miesiąca:
   

Przegląd tematu - Ser panierowany
Autor Wiadomość
  Tytuł:   Cytuj
ja mam na hurtowni gdzie pracuje taki ser, oryginalny z czech, jest tam firma ktora sie specjalizuje w produkcji takiego sera, a tak wogole to taki ser dobrze jest zrobic w frytkownicy, wtedy jest rowno podsmazony i sie nie rozlewa. Robiony jest z bardzo twardego gatunku sera, niewiem jakiego bo mnie to nie interesowalo ale jak pojde w piatek do pracy to sie dowiem
Post Napisane: 2007-05-30, 12:40
  Tytuł:   Cytuj
Chodzi o serek żółty?? Ha było by dobrze żebym taki chociaż lubiła:P
Post Napisane: 2007-02-04, 22:12
  Tytuł:   Cytuj
ja robie z morskiego jest dobry do tego i zawsze podwojna panierke zeby sie nie rozlewal
Post Napisane: 2007-02-03, 23:29
  Tytuł:   Cytuj
O jaki ser Ci chodzi, bo są dwa rodzaje: ser pleśniowy camembert moczymy w rozbełtanym jajku i obtaczamy w tartej bułce, smażymy na wolnym ogniu, chodzi o to, żeby ser w środku był płynny. Można też smażyć żółty ser (plastry grubości ok 0,5 cm) tak, jak kotlety. Przyprawy w obu przypadkach dowolne wg upodobań.
Post Napisane: 2007-02-01, 16:58
  Tytuł:   Cytuj
Taki syr wypra?any oryginalnie robi si? z oscypk?w lub twardego ostrego sera ???tego podgrzewanie sera ple?niowego mo?e by? k?opotliwe szkodzi na ?o??dek nie polecam dwa plasterki twrdego sera w ?rodek szynka i panierka i bardzo dobre jedzonko.
Post Napisane: 2006-05-23, 09:56
  Tytuł:   Cytuj
spr?bu ka?dego z ple?ni? (rokpol inne twardsze) panierka jajko z tart? b??k?
Post Napisane: 2006-05-23, 08:52
  Tytuł:  Ser panierowany  Cytuj
Witam! Mam taki ma?y problem, chodzi mi o ser panierowany, jad?em taki na S?owacji i chcia?bym taki zrobi? w domu. Z t?d mam takie pytanie, czy kto? nie wie z jakiego to jest sera? Zrobi?em z goudy i to nie to samo, mo?e tu chodzi o jakie? inne przyprawy?
Post Napisane: 2006-05-23, 07:36
4CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Strefa czasowa: UTC + 2


2CCCCCCCCCCCCCCCCC

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO