Autor |
Wiadomość |
|
|
Tytuł: |
|
|
|
ja mam na hurtowni gdzie pracuje taki ser, oryginalny z czech, jest tam firma ktora sie specjalizuje w produkcji takiego sera, a tak wogole to taki ser dobrze jest zrobic w frytkownicy, wtedy jest rowno podsmazony i sie nie rozlewa. Robiony jest z bardzo twardego gatunku sera, niewiem jakiego bo mnie to nie interesowalo ale jak pojde w piatek do pracy to sie dowiem
ja mam na hurtowni gdzie pracuje taki ser, oryginalny z czech, jest tam firma ktora sie specjalizuje w produkcji takiego sera, a tak wogole to taki ser dobrze jest zrobic w frytkownicy, wtedy jest rowno podsmazony i sie nie rozlewa. Robiony jest z bardzo twardego gatunku sera, niewiem jakiego bo mnie to nie interesowalo ale jak pojde w piatek do pracy to sie dowiem
|
|
|
|
Napisane: 2007-05-30, 12:40 |
|
|
|
|
|
Tytuł: |
|
|
|
Chodzi o serek żółty?? Ha było by dobrze żebym taki chociaż lubiła:P
Chodzi o serek żółty?? Ha było by dobrze żebym taki chociaż lubiła:P
|
|
|
|
Napisane: 2007-02-04, 22:12 |
|
|
|
|
|
Tytuł: |
|
|
|
ja robie z morskiego jest dobry do tego i zawsze podwojna panierke zeby sie nie rozlewal
ja robie z morskiego jest dobry do tego i zawsze podwojna panierke zeby sie nie rozlewal
|
|
|
|
Napisane: 2007-02-03, 23:29 |
|
|
|
|
|
Tytuł: |
|
|
|
O jaki ser Ci chodzi, bo są dwa rodzaje: ser pleśniowy camembert moczymy w rozbełtanym jajku i obtaczamy w tartej bułce, smażymy na wolnym ogniu, chodzi o to, żeby ser w środku był płynny. Można też smażyć żółty ser (plastry grubości ok 0,5 cm) tak, jak kotlety. Przyprawy w obu przypadkach dowolne wg upodobań.
O jaki ser Ci chodzi, bo są dwa rodzaje: ser pleśniowy camembert moczymy w rozbełtanym jajku i obtaczamy w tartej bułce, smażymy na wolnym ogniu, chodzi o to, żeby ser w środku był płynny. Można też smażyć żółty ser (plastry grubości ok 0,5 cm) tak, jak kotlety. Przyprawy w obu przypadkach dowolne wg upodobań.
|
|
|
|
Napisane: 2007-02-01, 16:58 |
|
|
|
|
|
Tytuł: |
|
|
|
Taki syr wypra?any oryginalnie robi si? z oscypk?w lub twardego ostrego sera ???tego podgrzewanie sera ple?niowego mo?e by? k?opotliwe szkodzi na ?o??dek nie polecam dwa plasterki twrdego sera w ?rodek szynka i panierka i bardzo dobre jedzonko.
Taki syr wypra?any oryginalnie robi si? z oscypk?w lub twardego ostrego sera ???tego podgrzewanie sera ple?niowego mo?e by? k?opotliwe szkodzi na ?o??dek nie polecam dwa plasterki twrdego sera w ?rodek szynka i panierka i bardzo dobre jedzonko.
|
|
|
|
Napisane: 2006-05-23, 09:56 |
|
|
|
|
|
Tytuł: |
|
|
|
spr?bu ka?dego z ple?ni? (rokpol inne twardsze) panierka jajko z tart? b??k?
spr?bu ka?dego z ple?ni? (rokpol inne twardsze) panierka jajko z tart? b??k?
|
|
|
|
Napisane: 2006-05-23, 08:52 |
|
|
|
|
|
Tytuł: |
Ser panierowany |
|
|
Witam! Mam taki ma?y problem, chodzi mi o ser panierowany, jad?em taki na S?owacji i chcia?bym taki zrobi? w domu. Z t?d mam takie pytanie, czy kto? nie wie z jakiego to jest sera? Zrobi?em z goudy i to nie to samo, mo?e tu chodzi o jakie? inne przyprawy?
Witam! Mam taki ma?y problem, chodzi mi o ser panierowany, jad?em taki na S?owacji i chcia?bym taki zrobi? w domu. Z t?d mam takie pytanie, czy kto? nie wie z jakiego to jest sera? Zrobi?em z goudy i to nie to samo, mo?e tu chodzi o jakie? inne przyprawy?
|
|
|
|
Napisane: 2006-05-23, 07:36 |
|
|
|
|