dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wiara w siebie
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-01-28, 23:41 
Nudziarz

To czas to zmienić

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-29, 20:22 
Nie sądziłem ale te afirmacje od hepika dodały mi wiary w siebie i w swoje możliwości - od 2 miesięcy stosuje na pewność siebie hepika i to naprawdę działa rewelacyjnie :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-29, 21:37 
nie wiem czy to afirmacje czy co ,ale to zdziałało cuda.
widzę to po mojej koleżance ,jeszcze nie tak dawno "beksa" na całego ,a teraz wielka Pani prowadząca

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-29, 21:54 
Mój znak zodiaku to koziorożec a my koziorożce jak nikt inny wierzymy w swoje możliwości i długo coś zdobywamy, ale gdy już to mamy to nie ma siły by nam to wyrwać. Cieszę się bardzo,że jestem taka a nie inna, ciężko jest mi się dostosowywać ciągle, ale nie ma lekko

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-18, 18:26 
Nudziarz

Dobrze jest też umieć doceniać swoje osiągnięcia, cieszyć sie z nich nawet jeśli wydają sie nam mało istotne, im więcej będziemy dostrzegać pozytywnych rzeczy które nam sie udają, tym nasza wiara w siebie będzie większa.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-21, 14:00 
właśnie ,należy się cieszyć z tego co jest. zawsze może być gorzej ,zawsze

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-17, 15:20 
Nudziarz

Ja odbyłam kilka sesji coachingowych z profesjonalnym trenerem i pomogło. Polecam- coaching indywidualny, poszukaj w necie

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 15:53 
Pochłaniacz

Co to jest coaching? Kanapowanie? Do tego jest potrzebny trener? :D ...Ego jest ostoją pewności siebie ...gdy stawia się sobie wyzwania i je spełni to ego jest zaspokojone i pewność siebie rośnie ....gdy się wymaga więcej od swojego ciała i umysłu zyskuje się satysfakcje z dokonań toteż podbudowuje się wartość we własnych oczach ....gdy obala się swoje słabości stajemy się silniejsi i bardziej pewni siebie bo wiemy ,że możemy więcej wytrzymać i znieść ......ja aktualnie walczę z moim brakiem umiaru w piciu alkoholu ....i okazyjnie zajmuje się rzuceniem palenia ...to są moje jedyne słabości i gdy je opanuje stanę się człowiekiem doskonałym moim zdaniem.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 19:42 
ja zauważyłam coś i chcę się tym podzielić. Normalnie to dziewczyna nie powinna być taka pewna siebie, ale życia robi z nas takich twardzieli. To wcale nie jest ładne, delikatne , Moje wyobrażenie na temat tego jaka zawsze chciałam być się zatarło, teraz jest zatwardziałym monstrum

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 19:55 
Pochłaniacz

na pewno pod tą zatwardziałą skorupą kryje się uroczy kwiatek ......i to jest ujma dla mężczyzn którzy pozwolą na to iż dziewczyna dozna wahań pewności siebie .....bo powinien ją bronić od tego ....dziewczyna powinna być delikatna i słodka jak kwiatuszek a mężczyzna twardy i potężny jak ja ...przeciwieństwa sie przyciągają :)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2