dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-09-11, 08:49 
Adept

hmm zdziwiłabym się jakby facet nie oglądał takich rzeczy... byłoby to troszkę dziwne. Faceci są tacy prości, ze takie rzeczy ich kręcą. Naoglądają się kobiet z dużymi piersiami, długimi blond włosami i zgrabnymi tyłeczkami i póxniej szukaja takich ideałów po świecie :lol: :lol: :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-11, 12:59 
Pochłaniacz

Cytuj:
hmm zdziwiłabym się jakby facet nie oglądał takich rzeczy... byłoby to troszkę dziwne. Faceci są tacy prości, ze takie rzeczy ich kręcą. Naoglądają się kobiet z dużymi piersiami, długimi blond włosami i zgrabnymi tyłeczkami i póxniej szukaja takich ideałów po świecie :lol: :lol: :lol:

Ufffffff już mnie ulżyło bo nie trawie blondynek więc do tej grupy się nie zaliczam :-)a to iż czasem sobie coś obejźę to nie stawia mnie na równi ze zboczeńcami.........

Kobieta powinna mieć pierwsi dopasowane do dłoni faceta wtedy są idealne ani nie za duże ani nie za małe tylko takie w sam raz:-)

Polecam tą firme rodzinną:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-11, 13:59 
Adept

na szczęscie nie jestem blondynką :lol: mam włosy jak mój avatarek :lol: :lol: :lol: a tak wogóle to ciekawe jakie dłonie mma facet Pameli Anderson :lol: :lol: :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-06, 00:32 
Adept

Jeśli mój facet nie oglądał by takich rzeczy to zaczęła bym obawiać się o to iż może jest gejem.. ;-)
Jakie jest lekarstwo na takie zachowanie?? Usiąść razem z nim i pooglądać wspólnie... to przecież nie boli a i może okazać się fajną zabawą powiązaną z nauką.. :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-19, 20:46 
Pochłaniacz

Moja narzeczona powiedziała tak jak kiedyś mnie przyłapała na oglądaniu zdięc lekkiego brzmienia lepiej żebym oglądał je niż mam sobie iść do jakiejś innej panienki i zdradzić ją z inną ......

Ale każda kobieta inaczej podchodzi do takich rzeczy a osądy takich facetów lepiej zostawić samemu dla siebie.

Polecam tą firme rodzinną:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-02-25, 22:02 
Nudziarz

ja z moim chłopakiem oglądamy razem takie filmy, i uważam ze to nic dziwnego. Powinnaś sie cieszyc ze ogląda gołe baby a nie gołych facetów... wtedy musiałabys sie zastanowic nad zmianą płci;P mi sie wydaje ze to normalne ze sie ogląda takie rzeczy... kazdego chyba do takiego czegos ciągnie. wiec nie przejmuj sie tym

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-03-13, 00:13 
Przyjaciel

mhm, w sumie nie dziwie sie chlopakowi, ze musial zgromadzic taka kolekcje, jak Ty na teledyski mowisz, ze sa oblesne, obrzydliwe... ;) Musial sie jakos chlopak zaspokoic :))

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-03-15, 03:22 
Szczypior

Nie popieram zbierania kolekcji w tym temacie-bo to już duża przesada
Ale wyobraźcie sobie Drogie Koleżanki,że w TV pokazują np.teledyski z gołymi facetami...Czy odwracałybyśmy głowę mówiąc:feee...???

[ Dodano: 2008-03-15, 02:23 ]
Z czego nasi faceci nie byliby zadowoleni zresztą...Ale każda golizna budzi ciekawość trwającą przynajmniej sekundę:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-03-17, 00:37 
Przyjaciel

w teledyskach ew jest duzy dekolt + majtki, wiec facet w majtkach w teledysku nie zrobi na mnie wielkiego wrazenia ;>

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-03-18, 14:10 
Oczytany mnich

To chyba dobrze, ze gole baby niz golych facetow :-P

" We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig, cow after cow, village after village, army after army. And they call me an assasin. What do you call it when the assasins accuse the assasin ? " ( Colonel Kurtz, Apocalypse Now )

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2