dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-07-27, 01:11 
Adept

Rouge jaka ciekawosc do cholery?? Tyle razy sie kochalismy,czytalismy nawet na różne tego typu tematy a on nie wie co ma kobieta?? Nie przesadzajcie ludzie!!! Wiecie co wam powiem,ze mialam racje co do jego zboczenia,ze oglada takie rzeczy i sie oglada za dziewczynami!A wiecie dlaczego?? Bo mnie zdradził chociaz tak bardzo twierdzil ze mnie kocha=/ Jezeli ktos kocha powinien kochac zawsze, a nie tylko w nocy=/ Tyle wam powiem! Moze nie wiecie o czym teraz pisze bo wiele sie wydarzyło ale żaluje ze do niego wróciłam,a to dlatego ze ja go naprawde kochalam i byłam głupia!Czy zycie opiera sie u facetów tylko na seksie i na panienkach??Czy naprawde nie mozna znalesc sobie w zyciu ciekawszych zajec??Ja mysle ze jest ich kupe tylko ze kazdy ma wode w mozgu i mysli tylko o sobie=/

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-27, 14:58 
Władca pierścieni

nie mamy wady w mozgu-tylko inaczej skonstruowany mozg, doedukuj sie. My z natury jestesmy poligamiczni i tego nie wykorzenisz z naszego mozgu, a ja jestem sklonny stwierdzic ze On Cie kochal (moze nawet kocha) i mogl Cie zdradzic bez mrugniecia okiem. Wiekszosc mezczyzn potrafi oddzielic seks od milosci, a wiekszosc kobiet nie potrafi tego pojac... Ja tez ogladam golizne, ogladam sie za kazda fajniejsza panienka na ulicy i jakos nikt nigdy nie robil mi z tego powodu wyrzutow. Albo zaakceptujesz go jako faceta albo zostan lesbijka bo wiele lepszego nie znajdziesz...

Ps. Banda, zamkanac ten temat??

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-28, 22:52 
Adept

Moze i macie inaczej skonsruowane mózgi,ale nie macie prawa nas kobiet ustawiac jak sobie chcecie!Dlatego zabrnialam mu ogladac takich rzeczy,bo ciagle mu nie pasowalo ze chodze do kolezanki gdzie jest jej brat a on go nie lubił!Nie kazał mi chodzic nigdzie pieszo ani do miasta,bo on wszedzie mnie woził!Nie chciał zebym gdzie kolwiek wychodziła i z kims sie spotykala!Najlepiej by pewnie było jakbym siedziała w klatce i mu cwierkała jak mi zagra!Mi nikt nie bedzie rozkazywał,bo nie jestem jakas lalka co sie nia rzuca jak chce!Wybacz,ale nie jestem z takich co lubia jak sie im zabrania wszystkiego......Jego strata!!!Ludzie maja różne charaktery i dlatego tak jest ze sie nie zgadzamy w pewnych sprawach!!!

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-28, 23:03 
kwiatek-1988 napisał(a):
Wybacz,ale nie jestem z takich co lubia jak sie im zabrania wszystkiego....
to tez tyczy sie twojego chlopaka. Czytajac twoje wypowiedzi dziwie sie ze Twoj chlopak jeszcze z toba jest w zwiazku - ja na jego miejscu juz dawno podziuekowalbym takiej "dziewczynie" :!: Uwazam iz powienim Cie zucic i znalezc sobie inna, lepsza a nie taka CHOLERYCZKE z ktora nie mozna pogadac i ktora wysztkiego zabrania i jest chorobliwie zazdrosna bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - sorki ale pisze to otwarcie i jak cie to urazi to trudno ........... prawda w oczy kole ................

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-29, 02:37 
Adept

Nie ma co mnie kolić,bo to nie prawda co napisales!nie widziales jaki on był zazdrosny jak sie spojrzałam na kogos,a jemu wolno ogladac golasy i nic mu nie powiem?Chyba snisz.........Z reszta na szczescie juz z nim nie jestem i nie bede!tego kwiatu to pół światu,znajde lepszego i mądrzejszego,a nie gówniarza co całe życie przed kompem by siedział i grał w beznadziejne gierki dla dzieci,BLEEEEE..............To jest człowiek co ma ptasi móżdżek =p

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-29, 16:59 
Adept

a jaki będzie ten lepszy, mądrzejszy? ma patrzyc na Ciebie jak na obrazek, nie widziec nic poza Toba?

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-29, 20:41 
Pitbull napisał(a):
a jaki będzie ten lepszy, mądrzejszy? ma patrzyc na Ciebie jak na obrazek, nie widziec nic poza Toba?
chyba wlasnie ma taki byc i dodaj do tego ZERO myslenia - ma byc calkowicie posluszny - az strasz wiazac sie z taka - to juz wole byc SAM :!: Moze trzeba nauczyc sie kompromisu i wpaolnej rozmowy o swoich potrzebach i co njawazniejsze - zrozumiec roznice miedzy facetem a kobieta.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-29, 21:33 
Adept

Taki ma byc,ze jak mnie naprawde kocha to nie liczy sie nikt inny i zrobi dla mnie wszystko!

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-29, 23:52 
Władca pierścieni

no to na bank zostniesz lesbijaka...

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-07-30, 13:39 
Ranger

yeti napisał(a):
no to na bank zostniesz lesbijaka...

Popieram :P

a swoją drogą dziewczyno opanuj się trochę!!! Piszesz o totalnych bzdurach - związek to kompromis... czy był aż tak zazdrosny?? amoże tylko ci się wydawało??
zresztą nie ważne...
kwiatek-1988 napisał(a):
zrobi dla mnie wszystko!

tym mnie rozbiłaś doszczętnie - yeti proszę pozamiataj moje części :mrgreen:

rzucic się z mostu tez ma bo ty tak kazesz? OPani i Władczynio!!

Sory ale czytając Twoje nędzne posty, w których rozbrzmiewa jakże wielki Twój egozim chce mi się wyć do księżyca...

Od dziś jesteś moją idolką!!! :mrgreen:

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2