dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Prezenty świąteczne
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-12-08, 16:43 
Pożeracz niewiniątek

osobie, która łyka alkohol na powietrze raczej nie dawałabym takiego prezentu, bo szkoda zachodu i nie lubię dawać okazji do napicia się,a tym bardziej tego sponsorować... nawet w piciu alkoholu trzeba wykazać się jakąś kulturą ;) znalazłam na ebay rewelacyjne kieliszki zestawy, ale czy to mi do świąt dojdzie do Polski?
Obrazek
wino jest pyszne, uwielbiam je, kieliszki mają krzywe nóżki, a wino krzywą butelkę ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-08, 18:40 
Adept

Alkohol? Zależy jak dla kogo. Obecnie bardzo fajnym pomysłem są tzw. kosze świąteczne, w których nie tylko znajdzie się alkohol, ale także coś słodkiego dla podniebienia. Dodatkowo taki kosz jest już ładnie zapakowany i naprawdę robi wrażenie, a co lepsza nie musi to być kosz na który wydamy nie wiadomo ile pieniędzy. :)

Polecam zajrzeć na http://koszeswiateczne.pl/ szczególnie jeżeli szukamy oficjalnego prezentu.

Inny pomysł jakieś eleganckie wieczne pióro albo kosmetyk. Wszystko zależy dla kogo ten prezent ma być. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-08, 21:57 
DorotaK napisał(a):
a co myślicie o kupowaniu alkoholu w prezencie? ale jakiegoś takiego eleganckiego, a nie zgrzewki browara :P

Alkohol nigdy nie był prezentem bo ja wiadomo to zawsze wędrował na stół i wypijali go zarówno ci co go dostali i ci co przynieśli ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-09, 11:44 
Adept

Karlito napisał(a):
Alkohol nigdy nie był prezentem bo ja wiadomo to zawsze wędrował na stół i wypijali go zarówno ci co go dostali i ci co przynieśli ;-)

No niby prawda, ale niektórzy nie rozpakowują prezentów od razu tylko później więc alkohol może się "uchronić". Poza tym jeżeli dajesz komuś w prezencie alkohol ładnie zapakowany i ten ktoś chce nas poczęstować to wypada by tę osobę od tego pomysły odwieść i nie zgodzić się na wypicie :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-09, 15:43 
Pożeracz niewiniątek

to zależy, u nas tak nie bywa, bo na kolację każdy i tak przygotowywał swój alkohol, a ten z prezentów trafiał do barku, wypijany był przy innych okazjach...
co do koszy to fakt, fajne, ale u nas już nieco oklepane, sama takie kosze przygotowywałam dla rodziny na święta czy urodziny i w tym roku wolę coś innego

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-09, 21:37 
Nudziarz

prezent dla męza (ale nadaje się dla mężczyzny w każdym wieku) konsola PSP GO na stronie pogrosiku.eu kupiłam na aukcji za 68zł!!!!!

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-10, 16:19 
Nudziarz

najlepiej jak prezent jest dopasowany do zainteresowań, pasji danej osoby. ja np daję mojemu partnerowi buty do biegania, mamie zestaw olejków zapachowych oraz płytę z muzyką relaksującą, tacie książkę i herbatkę smakową,a chrześnicę cieszą wszelkiej maści zabawki:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-14, 17:26 
Adept

Fakt, trzeba trafić w gust danej osoby by prezent był udany. Ja z kolei mamie - kosmetyki/perfumy, partnerowi - książki/perfumy/ubrania, najmłodszym zazwyczaj jakieś gry planszowe/komputerowe bądź różnego rodzaju zestawy typu "mały naukowiec"...
A szefowi w firmie razem z kolegami sprezentować zamierzamy kosz świąteczny z jakimś porządnym alkoholem i smakołykami dla podniebienia. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-15, 11:30 
Adept

Ja w tym roku postawiłem na elektronikę, szczególnie jeśli chodzi o brata i tatę. tacie sprezentuję nawigację, a bratu telefon. Jako że sam mam już rzeczy z Vordona to zdecydowałem się na tą markę, przede wszystkim cena jest tutaj najważniejszym czynnikiem, ale też to że znam markę. Mężczyźni lubią elektronikę więc mam nadzieję , że się ucieszą

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-12-15, 15:40 
Przyjaciel

Wracając do prezentu z alkoholem. Dla mnie dobre wino do tego super kieliszki to pomysłowy prezent.
mnie się teraz marzą takie meeeega wielkie kieliszki. jak czasem na filmach można zobaczyć. wina 2/4 a kieliszek taki duży http://tanio.pl/1169457479,Kieliszki-do ... tanio.html

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2