dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-11-04, 21:03 
Na układy nie ma rady...

Cytuj:
Bardzo łatwo jest rzucić, za przeproszeniem gównem, w kierunku prawnika, czy lekarza, ale żeby sytuację ocenić obiektywnie, to już nie da rady, prawda?

Wg. mnie władza sądownicza w Polsce to dno i biję tutaj w szczególności do sprawy pewnej kobiety, która chciała usunąć dziecko, bo "się jej zdawało", że wzrok straci jak urodzi, co było bzdurą, jak potwierdzili lekarze (zapewne wiecie o co kaman). Ponadto ostatnio czytałem artykuł o lekarzu zatrudnionym na 25 etatach i nie urażając nikogo chciałbym powiedzieć, że lekarze to kawał sk******nów (oczywiście są wyjątki). Pozdrawiam:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-04, 21:29 
Władca pierścieni

Davis napisał(a):
Na układy nie ma rady...

Zdziwiłbyś się. Istnieje tyle dróg dochodzenia swoich praw, że każdy znajdzie odpowiednią.

Cytuj:
Cytuj:
Bardzo łatwo jest rzucić, za przeproszeniem gównem, w kierunku prawnika, czy lekarza, ale żeby sytuację ocenić obiektywnie, to już nie da rady, prawda?

Wg. mnie władza sądownicza w Polsce to dno i biję tutaj w szczególności do sprawy pewnej kobiety, która chciała usunąć dziecko, bo "się jej zdawało", że wzrok straci jak urodzi, co było bzdurą, jak potwierdzili lekarze (zapewne wiecie o co kaman).

Wiele różnych opinii zostało wygłoszonych w tej sprawie.

Cytuj:
Ponadto ostatnio czytałem artykuł o lekarzu zatrudnionym na 25 etatach i nie urażając nikogo chciałbym powiedzieć, że lekarze to kawał sk******nów (oczywiście są wyjątki). Pozdrawiam:)

Wiesz, ja uważam, że wypadałoby być w trakcie dyżuru w miejscu pracy. Co nie zmienia faktu, że ostatnimi czasy, całe środowisko jest postrzegane przez pryzmat czarnych owiec, które znajdą się na każdym pastwisku. Do tego kilku polityków dolało oliwy do ognia.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-05, 09:57 
Cytuj:
Wg. mnie władza sądownicza w Polsce to dno i biję tutaj w szczególności do sprawy pewnej kobiety, która chciała usunąć dziecko, bo "się jej zdawało", że wzrok straci jak urodzi, co było bzdurą, jak potwierdzili lekarze (zapewne wiecie o co kaman).

No między innymi takie, że nie będzie powikłań po porodzie. Urodziła - żyje, widzi normalnie, to jeszcze za to, że musiała urodzić dostała odszkodowanie, a teraz wielce mówi, że kocha to dziecko xDDD Gdyby kochała to kasy by nie wzięła. Chciwość! Za parę lat to dziecko pójdzie do szkoły, a znajdą się tacy co nie zapomną o tej sprawie, wtedy mamusi podziękuje (mam nadzieję) ;)

Cytuj:
Wiesz, ja uważam, że wypadałoby być w trakcie dyżuru w miejscu pracy

"Wypadałoby" to chyba trochę mało powiedziane ;]

Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że ostatnimi czasy, całe środowisko jest postrzegane przez pryzmat czarnych owiec, które znajdą się na każdym pastwisku. Do tego kilku polityków dolało oliwy do ognia.

No to tak jak w przypadku księży, jeden zrobił coś, co ludziom się nie spodobało, to już wszyscy źli - nic nowego... A o politykach nic nie wiem.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-05, 18:34 
Władca pierścieni

Davis napisał(a):
Cytuj:

No między innymi takie, że nie będzie powikłań po porodzie. Urodziła - żyje, widzi normalnie, to jeszcze za to, że musiała urodzić dostała odszkodowanie, a teraz wielce mówi, że kocha to dziecko xDDD

Ponoć jej wzrok uległ pogorszeniu.

Cytuj:
Cytuj:
Wiesz, ja uważam, że wypadałoby być w trakcie dyżuru w miejscu pracy

"Wypadałoby" to chyba trochę mało powiedziane ;]

Nie chcę tego komentować.

Cytuj:
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że ostatnimi czasy, całe środowisko jest postrzegane przez pryzmat czarnych owiec, które znajdą się na każdym pastwisku. Do tego kilku polityków dolało oliwy do ognia.

No to tak jak w przypadku księży, jeden zrobił coś, co ludziom się nie spodobało, to już wszyscy źli - nic nowego... A o politykach nic nie wiem.

Chodzi mi o sprawę z doktorem Garlickim.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-05, 22:55 
Cytuj:

Nie wiem jakie miała badania, raczej nie tomografię jak w dr. housie, ja też mogę powiedzieć, że gorzej widzę, może dostanę kartę parkingową dla rencistów:) Nie znam Garlickiego, nie interesuję się zbytnio polityką, już Moda na Sukces wydaje się być bardziej interesująca niż obrady polskiego sejmu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-06, 17:58 
Władca pierścieni

Davis napisał(a):
Cytuj:

Nie wiem jakie miała badania, raczej nie tomografię jak w dr. housie, ja też mogę powiedzieć, że gorzej widzę, może dostanę kartę parkingową dla rencistów:) Nie znam Garlickiego, nie interesuję się zbytnio polityką, już Moda na Sukces wydaje się być bardziej interesująca niż obrady polskiego sejmu.

Doktor Garlicki, został wyprowadzony przez izbę przyjęć, skuty kajdankami. Potem pewien polityk oficjalnie ogłosił z ambony, iż "ten pan już więcej nikogo nie zabije". Tak jest budowane zaufanie do służby zdrowia.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-06, 20:36 
Szczypior

oj jak dobrze, ze nic mi sie nie pogorszylo po urodzeniu dzieci i ze mam wokol siebie normalnych lekarzy a nie mordercow :)

szczesciara jestem...

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-06, 20:40 
Władca pierścieni

Janja napisał(a):
oj jak dobrze, ze nic mi sie nie pogorszylo po urodzeniu dzieci i ze mam wokol siebie normalnych lekarzy a nie mordercow :)

szczesciara jestem...

Sprawdź, czy przypadkiem nerki Ci nie ukradli :-?

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-06, 20:43 
Szczypior

CzcigodnyBuc napisał(a):
Janja napisał(a):

szczesciara jestem...

nic mi nie brakuje :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-06, 20:47 
Władca pierścieni

Janja napisał(a):
CzcigodnyBuc napisał(a):
Janja napisał(a):

szczesciara jestem...

nic mi nie brakuje :)

To faktycznie, masz dużo szczęścia. W każdym szpitalu, a w zasadzie w prawie każdym, są muffinne powiązania. Ja np. wprost za muffinami przepadam.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2