ema napisał(a):
Oczywiście że zareaguję inaczej - znając Twoje podejście do Żydów i homoseksualistów oraz podejście Natty nie można odebrać tekstu 'Żydowskie dziecko' tak samo
Jaki związek z "żydowskim dzieckiem" ma podejście do homoseksualistów?
I jakie ja mam podejście do Żydów? Proszę o cytaty moich wypowiedzi na temat Żydów a nie samą Twoją opinię.
ema napisał(a):
Natty ma takie same prawo napisać to co myśli jak każdy inny użytkownik forum, a że pisze coś co Ci nie odpowiada to już nie jej wina
Niech tworzy oddzielny post, a nie wpisuje się wykorzystując funkcję moda.
ema napisał(a):
Aha, i zacytuj mi jeszcze artykuł gdzie jest napisane, że Administratorzy mogą edytować posty tylko w celu powiadomienia użytkownika o jakiejś technicznej sprawie? Bo jakoś nigdy się z tym nie spotkałam
To nie odpowiadaj mi w oddzielnym poście, tylko edytuj mój własny. Nikt tak nie robi. Administracja i moderatorzy dopisują się do postów innych userów gdy chcą im zwrócić uwagę natury technicznej. To nie była uwaga techniczna. Dobry zwyczaj, którego nie przestrzegają Trole.
Natty napisał(a):
widać po postach, z moich obserwacji i ogolnej wiedzy o Zydach wiadomo ze oni mysla logicznie, sa niezwykle inteligentni i maja wielka smykalke do interesow - czego o Polakach w znacznej mierze powiedzieć nie można.
A co to ma do rzeczy? Skoro jesteś Polką to piszesz też o sobie rozumiem?
Natty napisał(a):
dopisałam to do jego postu bo nie chciałam pisać kolejnego na ten offtopowy temat o rangach bo to jest temat o wyborach
Myślisz, że jak nie stworzysz nowego postu, to nie ciągniesz offtopa?
Natty napisał(a):
napisałam mu swoją opinie i była ona do niego nie do Ciebie
Ale o mnie i napisana publicznie. Jeżeli chcesz mu coś przekazać tylko do jego wiadomości, jako mod powinnaś wiedzieć, że można wysłać wiadomość prywatną.
Natty napisał(a):
i widzisz Dish tu sie roznimy bo ja nie patrze jak komus dogadac, dolozyc, ja chce zeby dyskusja przebiegala w milej atmosferze i zeby kazdy mogl pisac swoje zdanie.
To dlatego piszesz na mój temat: "Przestan rouge, po co Ty go przepraszasz, nie masz za co, chyba ze za to ze reagujesz na
chamstwo i arogancje."?
Natty napisał(a):
Dyskusje o rangach w tym temacie uwazam za zamknieta, jesl masz jakies ale to pisz w temacie o rangach.
To może trzeba było stworzyć temat o rangach i tam się wypowiedzieć, zamiast wypowiadać się tu a mnie odsyłać do innego tematu? To Ty jesteś od porządkowania takich spraw i powinnaś dawać dobry przykład.