aaneczkaa napisał(a):
ja mogę wam polecić ciekawe miejsce na wypad z rodziną a zwłaszcza z dziećmi, Park rozrywki w Zatorlandzie, znajdziecie tak kilka parków rozrywki m.in.: park mitologii, owadów, bajek no i oczywiście dino park. Na miejscu można skorzystać z noclegu, a warto bo naprawdę przez dwa dni czyli przez weekend jest co robić w Parku. Teraz 13-14 września jest u nich organizowany Live Festiwal w Zartorlandzie, będzie sporo gwiazd i kabarety, bilety śmiesznie tanie ok 15 zł więc jak ktoś mieszka blisko to warto skorzystać.
aaneczkaa byłam w Dinozatorlandzie i też byłam zadowolona, choć wcześniej nie miałam bladego pojęcia, że u nas coś takiego istnieje. A co do mojej rekomendacji - skoro zima w pełni - mogę Wam zaproponować biuro turystykastudencka - mają sporo wyjazdów zimowych w atrakcyjnych cenach, sympatycznych instruktorów i przewodników. Co ważne - sami sprawdzają miejsca/hotele/ miejscowości, zanim znajdą się w ofercie biura. ps. Nie musicie być studentami, żeby skorzystać z ich oferty ;) Pozdro, Maja