dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jakie biuro podróży?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-12-13, 11:19 
Pożeracz niewiniątek

widzieliście wakacyjny spot itaki? http://www.youtube.com/watch?v=pfS1QLfq ... ature=plcp

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-12-20, 09:21 
Oczytany mnich

A może zamiast biura podróży taki pośrednik: http://www.interhome.pl/ ? Korzystaliście z tego typu usług? Coś możecie więcej powiedzieć ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-12-21, 13:32 
Pochłaniacz

Kiedyś dobre było Biuro Podróży ORBIS.A na takich pośredników ja jednak bym patrzała z przymrużeniem oka.Obiecują nieraz luksusy,a na miejscu wygląda to całkiem inaczej.Nieraz wyjeżdżam i nie zawsze jest tak kolorowo.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-12-26, 19:34 
Adept

Hmm, ja proponuje po prostu wejść na stronę, gdzie można znaleźć oferty różnych biur, strona nazywa allinclusive.com.pl, znajomi z niej korzystają i są zadowoleni, bo to wycieczki naprawdę niezłej jakości.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-12-27, 15:38 
Nudziarz

dla mnie Alfa Star i Itaka sa jedynymi dobrymi biurami podróży

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-12-29, 16:41 
Nudziarz

gorąco polecam takich turoperatorów jak: Exim Tours i Alfa star. w sezonie można znaleźć u nich naprawdę fajne okazje last minute. często mają w swojej ofercie hotele, w których dziecko do 13 roku zycia płaci połowę, naprawdę polecam. a dla młodych, których nie stać na takie wakacje z wyższej półki - polecam Solego, mają dużo fajnych ofert, co prawda w większości autokarowe, ale to szansa na dobrą integrację! jak studiowałam w Hamburgu, byłam z tego biura 2 razy i było super! wtedy jechałam z Niemiec, bo to niemieckie biuro, ale widze, że teraz mają też polską stronę i ceny takie same jak w Niemczech, np Grecja bardzo tania. http://www.solegro.pl/wakacje/olimpic-b ... mpic-beach 700-900 zł za tydzień w hotelu, przy plaży. skusiłabym się, ale to są bardzo imprezowe wyjazdy, a ja już troszkę starsza jestem. ale dla młodziezy polecam w 100% , mają też dużo obozów dla dzieci!

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-01-01, 17:35 
Adept

ja zdecydowanie najczęściej jeżdzę z allinclusive.com.pl, bo tam jest naprawdę całe mnóstwo fajnych ofert, do tego wiele czytam zawsze w internecie i zwykle spotykam wiele dobrych komentarzy na temat tych wycieczek, ceny są całkiem dobre, a warunki wyśmienite.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-01-09, 10:51 
Pożeracz niewiniątek

nie do końca biuro, ale polecam, mają bardzo szeroką ofertę, sporo kierunków, których nie znajdziecie u innych organizatorów i agentów: http://unitytravel.pl/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-01-28, 14:38 
Adept

Wiele trudu kosztowało mnie znalezienie biura podróży, które orgaznizuje wyjazdy dla niepełnosprawnych, dlatego dziele się, gdyby ktos potrzebował http://turystykabezbarier.com/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-01-30, 12:50 
Nudziarz

Jak kilka osób przede mną, ja też już od kilku lat pozostają wierny Itace:) Byłem z nimi już w Egipcie, w Turcji, w Tunezji, a w tym roku w końcu szykuje się wymarzona Grecja. W tym roku po raz pierwszy kupiłem wczasy w ramach oferty first minute i bardzo jestem z tego zadowolony, bo cenowo wyszło to naprawdę korzystnie. Jeśli ktoś właśnie teraz poszukiwałby jakiejś oferty, to firsty w Itace są jeszcze do jutra, więc zachęcam:) A jeśli ktoś jest z Krakowa, to koniecznie salon przy ul. Św. Tomasza - obsługa jest tam naprawdę spoko, praktycznie jeszcze ani razu nie byłem rozczarowany tym, co mi zaoferowali.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2