dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jakie biuro podróży?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-03-23, 13:44 
Adept

Też tak mi się wydaje, że jeśli chodzi o wyjazdy z dziećmi, to lepiej nie robić sobie dodatkowych zmartwień i skorzystać z ofert biur podróży. Mój brat rok temu leciał na Cypr (chyba z ITAKĄ) razem z żoną i synem, chodziło im głownie o przelot samolotem, żeby mały się nie męczył ale i tak za wszystkie luksusy zapłacili około 5 tys :/ na moją kieszeń niestety zbyt drogie atrakcje :P rok temu z funclubem za niecałe 1200zł jechałam do Grecji :-) to był mój pierwszy taki wyjazd z biurem podróży i byłam zadowolona :D (no oczywiście, nie licząc tego przejazdu z Orbisem do Londynu ;-) hahaha)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-24, 10:39 
Adept

No to był jeden z głównych powodów, dla których zdecydowaliśmy się na Funclub. Najpierw chcialam znow jechac ze Scanem, ale wyszlo za drogo. A ja też nie lubię czekać na oferty last minute. Moja siostra w zeszlym roku czekala na lasty i potem brala obojetne co (i wcale jej sie nie trafila taka ciekawa oferta).

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-24, 15:14 
Przyjaciel

Cytuj:
Też tak mi się wydaje, że jeśli chodzi o wyjazdy z dziećmi, to lepiej nie robić sobie dodatkowych zmartwień i skorzystać z ofert biur podróży. Mój brat rok temu leciał na Cypr (chyba z ITAKĄ) razem z żoną i synem,

dla mnie, taka cena za trzy osoby i wakacje marzeń to wcale nie jest dużo. Przecież żadne biuro nie wyśle całej rodziny na wakacje za tysiąc.. wybaczcie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-26, 13:56 
Adept

wszystko i tak zależy od tego, czy nas stać na droższe wycieczki czy nie... :-) ja wybrałam tańszą, ale nie uważam, że gorszą opcję :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-30, 10:14 
Przyjaciel

Czasem właśnie taniej wychodzi że lepiej. Wiele last minute mają bardzo zaskakującą cenę, niską aż trudną do uwierzenia a oferta all inclusive.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-31, 10:24 
Pożeracz niewiniątek

bo tańsza oferta nie musi być gorsza, ale 5 tys za wakacje dla 3 osób to na prawdę nie jest dużo... no i tez wszystko zależy od tego kto jaką kwotę uważa za niewielką, gdzie jest ta granica ;) ktoś może wydać 20 000 za wakacje w Australii i nawet nie zauważyć tego wydatku ;) obym tez kiedyś była tak bogata :P

a tak poważnie to my jednak zdecydowaliśmy poczekać na last minute, jeśli nie będzie nic fajnego (ale myślę, ze coś na pewno się znajdzie) to pojedziemy po prostu w góry...

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-04-12, 14:39 
Pochłaniacz

Jeżeli chodzi o wyjazdy zagraniczne to często jeździłam na obozy z Ok-tours. Takie spędzenia wakacji najbardziej przypadło mi do gustu, ponieważ można sporo zwiedzić, oraz jest czas na to, żeby wylegiwać się na plaży, czy przy hotelowym basenie. Takie połączenie jest moim zdaniem ideale dla spędzania wolnego czasu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-04-13, 14:26 
Adept

Ja ostatnio przeglądałam oferty na allinclusive.com.pl i mają dość spory wybór. Teraz do Egiptu jest dość tanio dość w wysokim standardzie wyjazd już można mieć za ok 1400 zł

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-05-05, 15:43 
Nudziarz

Ja jeszcze nigdy nie korzystalam z ofert zadnego biura podrozy (na wlasne reke jezdzilam nad polskie morze), ale w tym roku mysle nad Grecja albo Włochami :) siostra poleciła mi stronke biura z ktorego ona zawsze korzysta, w zeszlym roku na tej stronie www.cp-online.pl zamowila bilety i zarezerwowala hotel w Mediolanie i była baaaardzo zadowolona :) chociaz ja bym wolala bardziej na poludnie, gdzie czuje sie prawdziwa atmosfere wloch :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-05-18, 15:37 
Nudziarz

Nie lubię korzystać z ofert biur podróży, ale znalazłam coś interesującego. Mam ochotę na nietypowe wakacje i chyba skuszę się na skorzystanie z oferty biura opisanego w tym artykule. Już nie mogę doczekać się wakacji!!!

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2