dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jakie biuro podróży?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-06-25, 10:20 
Pożeracz niewiniątek

Przeprawiasz się z rowerem przez morze i dalej zwiedzasz co chcesz i w jakim tempie chcesz :) Na stronie możesz sobie znaleźć nocleg itd, ale wszystko dopasowujesz sobie jak Ci pasuje. Zobacz tutaj: http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... kandynawie

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-06-26, 19:28 
Oczytany mnich

Kraje skandynawskie są tak piękne...plan wycieczki jest rewelacyjny:
OSLO - IDDEFJORD - LILLEHAMMER - DROGA TROLLI - NORDDALSFJORD - DROGA ORŁÓW - GEIRANGERFJORD - NORDFJORD - SOGNEFJORD - NÆrøyfjord - AURLANDSFJORD - BERGEN - HARDANGERFJORD
Fiordy to jedna z najwspanialszych atrakcji na ziemi. Dzięki nim Norwegia znana jest na całym świecie. Połączenie błękitu fiordów z soczystą zielenią górskich hal i bielą ośnieżonych wierzchołków gór zachwyca na każdym kroku. Region norweskich fiordów ze względu na swe wyjątkowe walory przyrodnicze i krajobrazowe zajął pierwsze miejsce w plebiscycie na najpiękniejszy cel podróży na świecie przeprowadzony przez magazyn „National Geographic”. W programie zwiedzanie m.in. Oslo - miasta Muncha i Ibsena oraz Bergen - nazywanego wrotami do krainy fiordów. Wspaniałe widoki na najpiękniejsze fiordy: najdłuższy i najgłębszy Sognefjord, najwęższy Nærøyfjord i najbardziej widowiskowy Geirangerfjord - wszystkie wpisane na Listę UNESCO. Dzika, nieskażona przyroda, widowiskowe wodospady, imponujące lodowce, przejazdy brawurowo poprowadzonymi, malowniczymi trasami, rejs po wspaniałych Nærøyfjord i Aurlandsfjord. Zapraszamy do bajkowej krainy fiordów! Łączna trasa: ok. 2300 km plus przeprawy promowe.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-06-27, 10:29 
Pożeracz niewiniątek

Mam w planie kiedyś zwiedzić cała lub prawie całą Skandynawię, zaczniemy od bardzie dostępnych miejsc, ze względu na dzieci, ale z czasem na pewno dotrzemy gdzieś dalej :) Chciałabym zacząć od Bornholmu :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-06-27, 19:41 
Oczytany mnich

Ja ciągle myślę nad tą wycieczką z Itaki...kurcze, fajnie by było pojechać, już pomijam, że 2300 km to bardzo dużo. Ale ile wrażeń, ile można zobaczyć. To zupełnie coś innego niż w Polsce. I rybek pojeść!

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-09-27, 18:31 
Szczypior

A ja już dwa razy korzystałem z usług Fostertravel - latałem z nimi do Chorwacji i Turcji a w przyszłym roku planuję pojechać na złote piaski do Bułgarii. Mam powody aby ich pochwalić. Wycieczka była zorganizowana na tip top, a jak coś jest dobre to po co to zmieniać :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-09-30, 12:52 
Oczytany mnich

franek, ja ufam tylko jednemu BP :) Pewnie, ze względu na tegoroczne wydarzenia w turystyce. Wolę jeździeć ze sprawdzonym biurem.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-10-01, 11:16 
Pochłaniacz

6krotka napisał(a):
Ciekawska, jakoś nie uśmiecha mi się Skandynawia autem :D którego zresztą nie posiadamy... Ponawiam pytanie: czy ktoś był na objazdówce po Skandynawii?

Masz rację - Skandynawia i własny środek lokomocji, coś nie teges. Tak napisałam ,bo sama właśnie tak spędzałam tegoroczne wakacje, ale na Chorwacji. Ale w dzisiejszych czasach należy bardzo być ostrożnym jeśli chodzi o same Biura Podróży. Ostatnio dużo się dzieje jeśli już o nich mowa.Dlatego tylko może wspomniałam o własnym samochodzie,bo pewniejsze. ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-11-18, 18:35 
Nudziarz

Ja odpowiem na pytanie zadane w temacie.
Wg mnie Itaka jest super biurem, słyszałam dużo dobrego a co najważniejsze od najbliższych osób które już nie raz podróżowały z nimi i są zadowoleni. My z mężem też się zastanawiamy nad wyprawą z nimi bo mają super oferty :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-11-26, 10:20 
Pożeracz niewiniątek

o jakim wyjeździe myślisz? narty czy jakies ciepłe kraje? zimą czy latem?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-12-05, 17:47 
Adept

Dokładnie, to dosyć istotne czy to będzie zima czy lato

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2