dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jakie biuro podróży?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-05-01, 18:47 
Nudziarz

na pewno godny uwagi jest Funclub. Jezdze juz od ladnych paru lat, ale od kilku wyjazdow wybieram wlasnie ich, bo poczynajac od fajnych ofert, przez opisy odpowiadajace realiom, a nawet czesto zaskakujace na wielki pozytyw i konczac na bardzo konkurencyjnych cenach- zawsze wszystko bylo na plus i nigdy nie mialam nieprzyjemnosci:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-05-08, 19:42 
Nudziarz

Ja przeglądam oferty na http://travelscanner.pl.
Albo przeglądam zestawienie ofert, które zmieniły ceny (np. Egipt - http://travelscanner.pl/egipt/dzisiejsze-zmiany) albo wklejam do skanera link z biura podróży i pokazuje mi się analiza ceny. Przydatne jesli chcemy mieć dobrą cenę - w sumie kto by nie chciał :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-05-09, 13:44 
Pożeracz niewiniątek

Ja lubię mieć wszystko w jednym miejscu, często tutaj zaglądam: http://unitytravel.pl/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-05-17, 10:37 
Oczytany mnich

My jesteśmy właśnie na etapie planowania podróży poślubnej, do tej pory korzystaliśmy z Itaki, bo mają fajne oferty last minute. BARDZO bym chciała pojechać do krajów skandynawskich. Jest kilka fajnych wyjazdów w tym biurze. Był ktoś na takiej zorganizowanej, objazdowej wyciecze?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-05-21, 13:08 
Pochłaniacz

Najpewniejszym biurem podróży jest mój samochód.Jadę kiedy chcę i gdzie chcę.Czas mam nie ograniczony,jeśli to urlop.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-05-29, 15:25 
Nudziarz

DorotaK napisał(a):
Ja lubię mieć wszystko w jednym miejscu, często tutaj zaglądam: http://unitytravel.pl/
No właśnie tak czytam opinie na forum, weszłam na ich stronę i oferty wydają się być ciekawe. Jeszcze z nimi nigdzie nie byłam, ale są takie wypowiedzi, że chyba czas spróbować. Tym bardziej, że faktycznie oferują kompleksową obsługę, załatwiają przeloty i transfery z lotniska.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-05-29, 15:51 
Oczytany mnich

Ciekawska, jakoś nie uśmiecha mi się Skandynawia autem :D którego zresztą nie posiadamy... Ponawiam pytanie: czy ktoś był na objazdówce po Skandynawii?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-06-12, 10:58 
Pożeracz niewiniątek

na objazdówce nie byłam, płynęłam promem, na miejscu troszkę zwiedzania i powrót, ale oczywiście można to inaczej rozplanować, zobacz jak wygląda przeprawa promem z samochodem, a może na rowerach? http://www.unityline.pl/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-06-15, 09:40 
Oczytany mnich

Ja bym sie bardzo chetnie wybrała albo samochodem albo rowerem :) tzn wiadomo, promem najpierw tak jak DorotaK pisze, ale później już zupełnie free, gdzie chcemy tam jedziemy. Ale opcja rowerowa to na jakieś długie wakacje, póki co albo samochód albo najlepiej samochód + rowery = podjeżdżam samochodem w jakieś piekne rejony a później jazda rekreacyjna rowerem. To by były świetne wakacje :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-06-23, 22:17 
Przyjaciel

A w tym Unity Lin są specjalne oferty z rowerem? czy to tylko przewóz rowerów i wszystko trzeba samemu sobie zorganizowac.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2