dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jakie biuro podróży?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-01-31, 11:29 
Adept

Wycieczki dla niepełnosprawnych - bardzo ciekawy pomysł, ja zwykle korzystam z ofert allinclusive.com.pl, bo lubię wycieczki, w których mam wszystko zapewnione, począwszy od fajnego hotelu i komfortowego pokoju, a na dobrym jedzonku skończywszy. Wyjazdy z biurami podróże, które oferują tylko zakwaterowanie mija się z celem takiej podróży.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-02-05, 11:33 
Adept

Moi znajomi polecają biuro podróży, co roku wyjeżdżają na wakacje i są brdzo zadowoleni. W zeszłym roku byli w Egipcie,a w tym planują do Grecji.
Ja sama zwidziłabym sobie Tunezję i chyba się skuszę,bo w końcu coś nam się od życia należy ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-02-06, 14:54 
Adept

Namówiłam koleżankę na skorzystanie z wspomnianego tutaj biura podróży www.turystykabezbarier.com i było nieziemsko zadowolona z wypadku do Katalonii :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-02-14, 12:12 
Adept

Ja lubię Itakę. W sumie lubię to za dużo powiedziane ale juz mi się napisało więc trudno. :)

Małe mam doświadczenie bo tylko raz byłem na wycieczce zorganiowanej przez biuro podróży ale mam dobre z tego urlopu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-02-17, 17:32 
Adept

Uwielbiam podróże szczególnie do miejsca, gdzie można zapomnieć o wszystkich sprawach codziennych, które odbierają nam radość, ostatnio natrafiłam na kilka fajnych ofert biura allinclusive.com.pl i powiem szczerze, że rozważam, czy nie skorzystać z ich oferty.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-02-23, 20:42 
Adept

ja ponieważ jestem osobą niepełnosprawną zawsze jeżdżę na urlop z biurem turytykabezbarier.com. mają tam fajnie oferty i są zawsze chętni nieść pomoc.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-02-25, 21:02 
Nudziarz

Ja zdecydowanie cenie sobie biuro podróży Funclub. Kiedys nie bylam do niego przekonana, gdyz wszystkie rozreklamowane biura podrozy mialy wysoki pulap cen i bylam swiecie przekonana ze biuro, ktore oferuje wycieczki tansze, bedzie oferowalo gorsze warunki, albo w ogole bedzie niesolidne. NIC BARDZIEJ MYLNEGO! Kolezanka namowila mnie zebysmy razem skoczyly z tym biurem do Hiszpanii i co tu duzo mowic - pozytywne zaskoczenie, biuro rzetelne, oferujace wycieczki na bardzo wysokim poziomie, a hotele o bardzo dobrym standardzie,a sama opieka rezydenta - super, widac ze dbaja o klienta. Od tej pory korzystam z uslug tylko i wylacznie tego biura podrozy :) W tym roku jade z nimi do Włoch i juz nie moge sie doczekac :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-02-27, 20:18 
Adept

Ja również korzystam od lat ze sprawdzonego biura. W moim przypadku jest to Unity Travel. Wybrałam się już od nich na 5 wyjazdów wakacyjnych (w tym 2 obozy młodzieżowe) i nie żałuję. Organizacyjnie wszystko jest super. Co roku mogę liczyć na jakieś fajne zniżki dla mnie i moich znajomych. Ostatnio zamówiłam sobie u nich kartę Euro 26 Student, na dniach otrzymam pocztą. Fajna sprawa dla młodych podróżujących ludzi.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:31 
Adept

Jesli mialabym polecic biuro z ktorego korzystam i ktore wyprobowalam pod kazdym mozliwym wzgledem to jest to zdecydowanie - Funclub. Profesjonalne biuro, ktore mam wrazenie, z racji tego ze jest mniejsze i mniej rozreklamowane, podchodzi do kazdego klienta w sposob indywidualny i troszczy sie o jego komfort. Dla mnie jest w pelni zaufane i niezmiennie korzystam z jego uslug kazdego kolejnego roku:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-26, 07:27 
Pochłaniacz

Nie polecam podróżowania ze Sky Club. Hotel w Egipcie, który nam polecono nie był tak fajny jak obiecywano, a samolot jakiś egipskich lini lotniczych prawie rozpadł się w powietrzu. To znaczy, dla kogoś szukających mocnych wrażeń polecam jak najbardziej, ale dla chcących wypocząć - już nie.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2