dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Gdzie w tym roku?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-02-25, 15:19 
Szczypior

A ja już niedługo zaczynam wakacje :D Najpierw weekend z ciekawymi atrakcjami na promie Polonia z okazji Dnia Kobiet z Unity Line http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... ien-kobiet a pod koniec kwietnia i na długi weekend w maju wybieramy się do Chorwacji ;) Mam nadzieje ze czas szybko zleci bo już sie doczekać nie mogę :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-02-25, 20:56 
Nudziarz

Ja w tym roku wybieram sie do Włoch do Lido di Jesolo z Funclubem. Zakwaterowani bedziemy w Hotelu Anny. Osobiscie nigdy nie bylam wielka fanka Wloch i nie bylo to moje wymarzone miejsce, ale zachecila mnie kolezanka, ktora ostatnio pojechala tam na wycieczke i stwierdzilam, czemu by tu nie sprobowac skoro znalazlam taka ciekawa oferte w tak korzystnej cenie. Kto wie,moze jeszcze sie zakocham w tym kraju...:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:32 
Adept

A ja niezmiennie z funclubem, w tym roku: Turcja - Ayvalik, hotel Billurcu:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-25, 16:45 
Adept

Najchętniej nad ciepłe morze, wybiorę coś z allinclusive.com.pl, bo nawet moim rodzice wrócili zadowoleni z wyjazdu z nimi...

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-26, 07:24 
Pochłaniacz

Ja polecam Egipt, a zwłaszcza Sharm el Sheik, lecz nie ze względu na urokliwe krajobrazy, tylko ze względu na rafę koralową. Jeśli ktoś jest fanem nurkowania, to bedzie zadowolony. I na miejscu koniecznie trzeba wybrać sie na nurkowanie z butlą.

Zgłoś post

PostNapisane: 2023-12-18, 20:15 
Szczypior

Jeśli planujesz podróż w tropiki, Melanotan https://melanotan.biz/ powinien być na szczycie twojej listy. To nie tylko sposób na opalanie, to prawdziwe zaawansowanie w dziedzinie skutecznego nabierania opalenizny. Produkt, który sprawia, że wakacje stają się jeszcze bardziej kolorowe.

Zgłoś post

PostNapisane: 2024-07-20, 23:48 
Adept

W przyszłym roku będę we Włoszech z biurem Konsorcjum.pl. Cieszę się na możliwość zwiedzania i uczestniczenia w uroczystościach jubileuszowych w Rzymie podczas pielgrzymki z Konsorcjum.pl. Nie mogę się doczekać aż spełnię to marzenie!

Zgłoś post

PostNapisane: 2024-11-18, 21:14 
Oczytany mnich

Polecam Pirenejską Pielgrzymkę z biurem podróży Konsorcjum.pl każdemu, kto chce połączyć duchowe przeżycia z odkrywaniem wspaniałych miejsc. Hiszpania, Andora i Francja – wszystko zaplanowane idealnie, a przewodnicy naprawdę wiedzą, co robią!

Zgłoś post

PostNapisane: 2024-11-23, 21:16 
Adept

Jeżeli planujecie wyjazd, ale chcecie mieć kontrolę nad wszystkimi elementami, Oasis Tours może być dobrym rozwiązaniem. Dzięki pakietowaniu dynamicznemu można dostosować każdy aspekt wycieczki do swoich potrzeb, od hotelu aż po transfery, co jest świetną opcją dla osób szukających indywidualnego podejścia.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 2