dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 267 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Gdzie na weekend???
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-04-18, 12:12 
Oczytany mnich

a ja pojechałabym nad morze, może do Jastrzębiej Góry do hotelu Primavera. Najlepiej tak przed albo po sezonie, żeby za dużego ścisku nie było. Ale mi się marzy plaża, słońce relaks.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-21, 16:42 
Adept

A ja preferowalabym raczej dluzsze wyjazdy:) Takie weekendy to dobra opcja na pozwiedzanie jakis fajnych zakatkow, np. stolic Europy:) W dodatku w porownaniu z takim pobytem w jakims fajnym hotelu w Polsce wychodzi calkiem niedrogo. Znalazlam np. na stronie funclubu fajna opcje "Paryz za grosze", albo "Budapeszt, Wiedeń i Praga". Dokladajac niewiele wiecej pieniazkow niz pobyt w Polsce mozna zwiedzic najpiekniejsze stolice:) Dla mnie to super opcja!:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-27, 17:12 
Adept

Ja mieszkam w mieście, więc wolę uciec z dala od zgiełku. Móc otworzyć rano okno i nie słyszeć przejeżdżających samochodów, tramwai i nie czuć smrodu spalin :/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-28, 19:58 
Adept

Też wolę wyjazd za granice, niekonieczne do miasta, ale na przykład do jakiegoś fajnego kurortu czy wypasionego hotelu, od razu człowiek inaczej patrzy na świat po powrocie z takiego miejsca.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-05-23, 14:45 
Pożeracz niewiniątek

Może Dania? A konkretniej Bornholm i Kopenhaga? http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... kandynawii
wydaje się, ze to fajna opcja, szczególnie dla tych, którzy nie mieli majówki, jak ja ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-06-28, 23:18 
Szczypior

Jak ktoś lubi spokój, ciszę, dużo zdrowego i świeżego powietrza, mnóstwo zieleni, przepięknych krajobrazów to warto wybrać się do Puszczy Białowieskiej :) Tam na prawdę można odpocząć.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-07-20, 09:47 
Adept

Doskonałe miejsce na wypoczynek z rodziną i w spokoju to Barlinek w zachodniopomorskim. Już od kilku lat rokrocznie tam wypoczywamy i za każdym razem jest bosko. Bardzo czyste miejsce.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-08-14, 15:06 
Nudziarz

Na weekend, szczególnie letni, warto wybrać się np. do Trójmiasta :-) Jeśli dopisze pogoda, można miło spędzić czas na plaży, a gdy ktoś lubi aktywniejsze sposoby na spędzenie czasu, pozwiedzać. Można zarezerwować wcześniej hotele Gdańsk bądź inne noclegi i trochę oderwać się od codzienności :->

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-08-17, 16:02 
Nudziarz

Jestem wielbicielką architektury i na mojej liście miejsc do odwiedzenia jest Paryż, ale to chyba nie w tym życiu, i Kalisz – proszę się nie śmiać. Jest to miasto z cudnymi zabytkami renesansowymi i barokowymi. Ostatnio nawet planowałam tam weekend, ale niestety plany wzięły w łeb, gdyż noclegi były za drogie. Szukałam zniżek przez neta na: zakupy grupowe, Kalisz, ale jak na złość nie mieli zniżek na noclegi i chyba poczekam z moim wyjazdem.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-08-18, 08:48 
Szczypior

DorotaK napisał(a):
Może Dania? A konkretniej Bornholm i Kopenhaga? http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... kandynawii
wydaje się, ze to fajna opcja, szczególnie dla tych, którzy nie mieli majówki, jak ja ;)

Całkiem fajne mają te rejsy ;) Co jeden to lepszy a patrząc na ceny z wyżywieniem, rejsem w dwie strony, zwiedzaniem Skandynawii czy imprezą na promie wychodzi to całkiem tania wycieczka ;) Zastanawiam się już nad sylwestrem bo może być fajnie ;))

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 267 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2