dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Bałtyk
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-04-08, 13:45 
Pochłaniacz

Zgadzam się z Niunią, w Jastrzębiej Górze jest spoko, ja znam tam hotel Primavera - bardzo fajne miejsce na wypad dla pary :). Dziewczyna może korzystać z zabiegów spa i masaży, facet z siłowni i basenu, wszyscy są zadowoleni :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-07-24, 07:53 
Nudziarz

A ja proponowałbym Trójmiasto, dużo ciekawych zabytków i piękne Stare Miasto w Gdańsku. Nic tylko wsiąść do pociągu "słonecznego" i jesteś na miejscu. Tanio bo bilet po 26 zł.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-07-25, 12:46 
Adept

wszystkie nadmorskie miasteczka wyglądają tak samo, wzdłuż głównej ulicy budy z dmuchanymi rekinami, do tego gofry, zapiekanki, rolokebab, pizza z pieca i lody kręcone. Brak pogody i zimna woda w Bałtyku gwarantowana! Spędziłem tydzień nad polskim morzem i bezapelacyjnie stwierdzam - wyrzucone pieniądze. Choć jeśli już mam polecać to stawiam na Jastrzębią Górę, bo jest blisko na Hel i do Trójmiasta i kiedy leje deszcz albo jest pochmurno, poza jedzeniem jest co robić

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-07-31, 16:13 
Adept

Niestety Bałtyk dla mnie jest przeterminowany :/ Zimno zazwyczaj, woda masakrycznie zimna. Byłam na Helu i w Gdańsku, ale aktualnie nie mam zamiaru tam wracać zimno i tyle.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-07-31, 20:31 
Przyjaciel

Bo trzeba wiedzieć kiedy jechać nad nasze morze. :) Lipiec w tym roku tragedia.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-08-03, 13:36 
Szczypior

Osobiście bardzo podoba mi się w Ustce, może tam się wybierzesz. Jeśli będziesz szukać hotelu zaglądnij sobie na ideatur.pl masz tam możliwość szybko znaleźć hotel w miejscu, które Cie interesuje. Przez tą stronę możesz również zarezerwować pobyt w wybranym hotelu a to wszystko zajmie dosłownie parę minut.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-08-22, 11:16 
Pożeracz niewiniątek

wczoraj byliśmy na plaży w Gdyni, ze dwie godziny dało wytrzymać, potem zerwał się tak gwałtowny wiatr, że tylko zmarzliśmy i poszliśmy pooglądać oferty biur podróży ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-01, 11:42 
Nudziarz

Gorąco polecam ośrodek wypoczynkowy Przystań w Grzybowie ( 5 km. od Kołobrzegu ) – [osrodek-przystan.pl]. Znakomita kuchnia i piękne miejsca oraz przyjemna obsługa! Bardzo blisko morza. Naprawdę warto tam zajrzeć:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-10-19, 10:59 
Pochłaniacz

Z pogodą nad morzem to podobnie jak w górach - potrafi szybko i często się zmieniać.
Byłam w Międzyzdrojach, było super!

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-11-21, 12:50 
Awanturnik

DorotaK napisał(a):
wczoraj byliśmy na plaży w Gdyni, ze dwie godziny dało wytrzymać, potem zerwał się tak gwałtowny wiatr, że tylko zmarzliśmy i poszliśmy pooglądać oferty biur podróży ;)

Heh.. az mi sie skojarzylo z moim wczorajszym spacerem po dokach w Southampton ^^ Niby cieplo, ale wiatr taki przenikliwy, ze i ja zaczelam zastanawiac sie, gdzie by tu sie dogrzac, na jakiejs plazy..

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2