dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2008-07-31, 21:28 
Przyjaciel

Z wlasnego doswiadczenia stwierdzam:
Kołobrzeg - mocno przereklamowany, duzo starszych osob, dla mlodziezy jakos niezbyt atrakcyjnie, malo imprez oraz ich klimat raczej do posluchania muzyki niz do potanczenia,
Hel- spoko, pod kazdym wzgledem :)
Miedzyzdroje - 200 metrow alejki gwiazd i jedem przytulny pub "Muszelka"- polecam piw z ludwikiem :), oprocz tego marnie, na plazy ciasno i nie za czysto
Ustka- najczystsza i najladniejsza plaza w kraju, zroznicowane imprezy, miastecznko bardzo malownicz, ostatnio odnawiaja stare budynki
Sopot- ladnie, schludnie ale drogo
Mielno- mlodziezowo na maxa! :D polecam dla ludzi ktorzy lubia wyjazdy po ktorych trzeba wziasc urlop zeby odpoczac :)

mam nadzieje ze troszke pomoglem :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-08-04, 14:34 
Adept

A myślałaś o Helu, żeby pokąpać się na głębokiej wodzie? W dodatku morze otaczające ze wszystkich stron. Tylko plaże dość krótkie.

Zgłoś post

Re: Bałtyk
PostNapisane: 2010-07-07, 11:58 
Władysławowo bardzo klimatyczne... :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-10-19, 14:41 
Ja w te wakacje bylam w Ustce i bardzo mi sie podobał. Fakt, że było bardzo duzo ludzi, ale tak to juz jest nad polskim morzem w sezonie. Poza tym bardzo lubię Trójmiasto, chociaz nie jest to idealne miasto do plażowania. Typowy kurort masz w Krynicy Morskiej, jak dla mnie jest tam za duzo ludzi ale co kto lubi :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-11-18, 17:27 
Adept

Jastrzębia Góra jest małym miasteczkiem nad polskim morzem gdzie warto się wybrać. Hotel Primavera Conference & Spa mógłby być natomiast bardzo dobrym miejscem, gdzie mógłbyś nie tylko wynająć pokój, ale także skorzystać z proponowanych przez nich ekskluzywnych usług, jak oferta centrum Spa & Wellness, która z tego co widziałam na ich stronie internetowej jest bardzo rozbudowana.

Zgłoś post

Re: Bałtyk - ale po sezonie
PostNapisane: 2011-01-20, 00:54 
Nudziarz

Dobre strony plaż w lecie znamy chyba wszyscy. Co oferują nam nadmorskie miasteczka poza szczytem sezonu? Jeśli trafisz nad Bałtyk w maju - masz szansę przeżyć wiosnę po raz drugi. Wrzesień zaskoczy Cię urokliwym spokojem na wciąż słonecznych plażach.
Czy zawsze wyjeżdżamy nad Bałtyk latem?
Oczywiście tak sformułowane pytanie dla prawie wszystkich ma tylko jedną odpowiedź: TAK.
Rozżarzony piasek plaży (tak nawiasem mówiąc tylko na bałtyckich plażach drobnoziarnisty piasek skrzypi pod stopami), i leżenie godzinami w słońcu lejącym żar z błękitnego nieba.
Ten rodzaj wypoczynku zakorzenił się w naszych głowach przez lata. Nie ma w tym też nic dziwnego. Lato i słońce gości u nas przecież tylko przez dwa miesiące w roku i brakuje ich nam przez całe pozostałe dziesięć.
Ma on jednak również swoje wady. Pełne ludzi wszystkie nadmorskie miasta. Od tych najbardziej znanych, jak Sopot, Międzyzdroje, Ustka, czy Łeba, po te małe, wciąż posiadające jeszcze status wsi letniskowych, których nazw nie wspomnę, żeby nie zabrać wypoczywającym tam zalet takiego letniska. „Intensywnie pachnące” zużytym olejem ze smażalni ryb i frytek nadmorskie deptaki, czy też przepełnione wszystkie możliwe miejsca noclegowe: hotele, pensjonaty, apartamenty nad morzem, pokoje łazienkami (a nawet bez), dopełniają obraz letniego piekła. Nawet to, tak pożądane, wylegiwanie się na plaży nie sprawia przyjemności, jeżeli kilka kroków dzielących nas od wody trzeba przejść slalomem między parawanami sąsiadów, a za sąsiednim parawanem havy metal brzmi w najlepsze w momencie, gdy chętnie ucięlibyśmy sobie drzemkę.
To nie moje klimaty. Zdecydowanie bardziej pasuje mi maj, czerwiec i wrzesień. Pogoda w tym czasie, szczególnie w ostatnim czasie, sprawia pozytywne niespodzianki. „Lato” w tych miesiącach bywa ładniejsze niż w lipcu czy sierpniu. A spokój… niebiański. Szerokie, puste plaże, wszędzie jesteś cenionym Gościem a nie natrętną „turystyczną stonką”, no i apartamenty nad morzem są zdecydowanie tańsze niż w trakcie „wysokiego sezonu”. Za apartament nad morzem zapłacimy 120-150zł/dobę a nie 200-240zł/dobę. Tym sposobem stać nas na częstsze rozkoszowanie się smakiem ryb w znakomitym wykonaniu mistrzów kuchni w znanej restauracji „Siódme niebo” hotelu „Rejs” lub tak samo smaczne ale podawane w bardziej swojskich klimatach baru „Pod strzechą”.
Smacznego.
Bogusia wynajmująca apartamenty Ustka

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-19, 05:17 
Nudziarz

Witam wszystkich.

Ja także poleca Jastrzębią Górę,a konkretnie hotel Ara.Miałam przyjemność skorzystać z ich pakietu "romantyczny weekend".Powiem szczerze,że na prawde warto,gdyż cena jest nie wielka a oferta bardzo obszerna..Będąc w tym hotelu na pewno nikt nie pożałował,że tam przyjechał.
No ale najlepiej samemu się przekonać do czego bardzo zachęcam!!

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-10, 13:55 
Pożeracz niewiniątek

Jeśli ktoś lubi Łebę, ale nie lubi tłumów to polecam Rowy, odkąd mamy dziecko jeździmy właśnie tam, wcześniej zawsze do Łeby ;) Warunki podobne i na wydmy tez można skoczyć ;) w Rowach niewiele się dzieje, ale wystarczająco dużo, by się nie zanudzić ;) nie ma wielkich tłumów, chociaż też nie jest pusto, plaże są piękne i ogólnie och i ach ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-16, 19:03 
Przyjaciel

To prawda. Rowy są super ale ja i tak po ostatnim pobycie nad polskim morzem załamałam się ile kasy wydaliśmy... pogoda była okropna... trzeba było dziecku zapewnić inne atrakcje. Za taką sumkę to bym spokojnie miała gorące wakacje w Tunezji chociażby :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-18, 18:09 
Pożeracz niewiniątek

w Tunezji teraz to pewnie by i na miesiac wystarczyło ;) w wiadomościach jakiś czas temu mówili, że przez te zamieszki, które były Tunezja i Egipt to w tym sezonie będą najtańsze kierunki, poniekad się to sprawdza, bo za 1200 zł można miec już all incl. ;)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2