dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: samoobrona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-04-23, 10:35 
Pochłaniacz

violetfusion napisał(a):
Kurs samoobrony nie da przewagi nad napastnikiem młodej, szczupłej kobiecie. Oczywiście warto na taki kurs pójść, aby się dowiedzieć jak się zachować podczas ataku na nas, ale warto mieć jakąś broń w zanadrzu.

a jaką masz pewność jak zareagujesz? może zadziałasz na taki strach paraliżem?? na kursie samoobrony nauczą cię "jak upadać żeby nie zrobić sobie krzywdy" i jak położyć przeciwnika więc popieram cię że trzeba mieć coś w zanadrzu myślę że użycie gazu nie może obrócić się przeciwko nam chyba że trafimy zamiast w jego oczy to w swoje zresztą uważam że jeśli użyjemy paralizatora to pierwsze co zrobimy to uciekniemy nawet jeśli napastnik zostanie na tyle mocno uszkodzony że trafi do szpitala nie wsypie nas w obawy przed konsekwencjami jeśli w ogóle będzie wiedział kogo zaatakował

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-04-23, 13:23 
Pochłaniacz

silvera napisał(a):
szkoda bo na prawdę wydal mi się fajny a w dodatku nie do końca wyglądał jak paralizator co było jego dodatkowym atutem

A nie masz pojęcia jaka to była firma albo model?

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-04-23, 20:46 
Pochłaniacz

PSP Paralizator ZAP Double Trouble (ZAPDT) na okazje.info można znaleźć że jest na militaria ale jak się wchodzi na ich stronę to już nie działa.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-04-25, 00:34 
silvera napisał(a):
Gość napisał(a):
silvera napisał(a):
a czy na tej stronie militaria.pl często zmienia się asortyment? bo kiedyś widziałam świetny paralizator ale już go tam nie ma ;/

Praktycznie się nie zmienia. Co najwyżej dodają produktów do oferty, jeżeli jakiś wycofują to znaczy, że pojawił się jakiś zastępczy produkt- pewnie ten upatrzony przez Ciebie został zamieniony w ofercie na nowszy, pewnie lepszy model.

szkoda bo na prawdę wydal mi się fajny a w dodatku nie do końca wyglądał jak paralizator co było jego dodatkowym atutem

Na pewno w ofercie jest teraz zastępczy lepszy model.
Bo jeśli był tak dobry, że go wysprzedali to na pewno zamówili by kolejną dostawę u producenta a jeśli go wycofali to w miejsce czegoś lepszego

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-04-25, 22:15 
Pochłaniacz

pewnie masz racje i na pewno dobrze że go wymienili :) mi się podobał ale to nie znaczy że mam racje i że był dobrym sprzętem

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-04-26, 16:21 
silvera napisał(a):
pewnie masz racje i na pewno dobrze że go wymienili :) mi się podobał ale to nie znaczy że mam racje i że był dobrym sprzętem

tu masz tani i pewnie kopie równie sprawnie :)
http://www.militaria.pl/esp/paralizator_esp_power_200_p278.xml

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-04-26, 19:18 
Pochłaniacz

faktycznie tani tamten ze 300 zł kosztował ale miał fajne etui :) podoba mi się że opisali "użycie i efekty" bo tego jeszcze nie widziałam a to ważne

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-06-16, 08:52 
kazda kobieta powinna umieć się bronić

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-26, 16:34 
Nudziarz

Uważam ze każda kobieta powinna przejść kurs samoobrony :aragorn: i wiedzieć jak się bronić przed niebezpieczeństwem. Ja nosze w torebce gaz pieprzowy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-10-21, 08:57 
Adept

Tak to bardzo dobry pomysł . Myśle że odpowiedniąsztuką jest tytaj CrawMAga

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2