dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Prezenty urodzinowe
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-01-28, 14:20 
Szczypior

Koperta to się sprawdza jak wręcza ją ciotka, wujek, babcia. Nie wypada dać kasy komuś w tym samym wieku :). Jeżeli już rzeczywiście nie mamy pomysłu na prezent, można kupić kartę podarunkową do sklepu, w którym dana osoba lubi robić zakupy. Teraz prawie wszystkie sklepy mają taką opcję, nawet te internetowe. Sama ostatnio dostałam kupon rabatowy na 200zł do klubu zakupowego i wykorzystałam go z wielką przyjemnością :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-01-31, 12:11 
Szczypior

Najdziwniejszy prezent jaki podarowałam mojemu mężczyźnie to lot paralotnią:) Teraz męczę się z prezentem na jego 30-tę. Any ideas?:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-02-06, 15:55 
Szczypior

anielica napisał(a):
Najdziwniejszy prezent jaki podarowałam mojemu mężczyźnie to lot paralotnią:) Teraz męczę się z prezentem na jego 30-tę. Any ideas?:D

Po takim prezencie jak lot paralotnią już chyba tylko jakiś skok ze spadochronem go zadowoli :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-02-13, 12:26 
Pochłaniacz

Oby to był tylko skok ze spadochronem, a nie *skok ze spadochronu* - jak ostatnio słyszałam :) :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-02-28, 15:05 
zależy oczywiście komu się ten prezent kupuje;-) można skorzystać z zakupów grupowych, widziałam sporo fajnych i całkiem nie drogich rzeczy. ja już raz wybrałam z grupera i jestem zadowolona:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-03-05, 18:09 
Awanturnik

A taka lampka? http://sklep.lampydomal.pl/towar-9224-mao1427t1_lampka.html Moja siostra sobie zażyczyła. Co myślicie?

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-03-06, 09:12 
Szczypior

Nie przemawia do mnie ta lampka, za dużo ozdób. No ale ważne, żeby podobała się Twojej siostrze :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-03-07, 22:59 
Mój brat obchodzi urodziny w sobotę i nie mam pojęcia co mu kupić. Widziałam na gruperze ładne swetry Tommy'ego Hilfigera. Czy znacie taką firmę? Ja się w męskich ciuchach średnio orientuję.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-03-08, 15:53 
pilska55 napisał(a):
Mój brat obchodzi urodziny w sobotę i nie mam pojęcia co mu kupić. Widziałam na gruperze ładne swetry Tommy'ego Hilfigera. Czy znacie taką firmę? Ja się w męskich ciuchach średnio orientuję.

149 zł za sweter Tommy'ego na gruperze to naprawdę super oferta. Taki prezent na pewno spodoba się Twojemu bratu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-03-09, 12:48 
Również widziałam tą ofertę, jest bardzo zachęcająca aczkolwiek zastanawiam się jeszcze nad koszulkami polo tej samej firmy dla mojego męża. Odzież tej marki w takiej cenie to naprawdę rzadkość.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2