dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Prezenty urodzinowe
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-01-25, 13:49 
Oczytany mnich

Ja osobiście uważam, że najlepsze są prezenty praktyczne. Dlatego też jak mam komuś coś podarować , to zerkam sobie na stronę medialux.pl, ponieważ wiem, że jest tam bardzo duży wybór artykułów RTV i AGD w przystępnych cenach. Najczęściej jest bowiem tak, że tego rodzaju przedmioty przydają się później w codzienny użytkowaniu, a osoby, które je dostały są zadowolone.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-01-26, 17:51 
Nudziarz

dla mnie najlepszym prezentem jest dobra flacha i tyle i sam zawsze daje flache w prezencie

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-01-28, 12:57 
Oczytany mnich

Prezent - zależy dla kogo. Zazwyczaj staram się dawać humorystyczne prezenty bądź alkohol, ale to tylko osobom, gdzie mam pewność że będą zadowolone.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-15, 11:00 
Adept

'Flacha' jest ok :) ale mało się przy takim prezencie wysilamy, kupując coś innego wkładamy trochę zaangażowania co jest mile widziane :) a przecież można by kupić coś co się na prawdę spodoba, co się przyda.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-02-15, 11:26 
Oczytany mnich

Owszem, ale niekiedy taka flacha cieszy bardziej niżeli jakiś inny prezent. Najlepiej znać gusta danej osoby i wtedy z prezentami nie ma problemu, a przynajmniej nie powinno być...

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-07-03, 23:20 
Nudziarz

ja lubię kupować (ale też dostawać) designerskie prezenty.. :) tutaj jak coś to mała pomoc i 3 częściowy poradnik jak takie prezenty kupować :D ( i mnóstwo odnośników do sklepów internetowych) http://www.domplusdom.pl/mebel/jak-kupo ... gn-prezent uwielbiam tu wchodzić :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-07-04, 23:35 
Adept

No proszę, rzeczywiście fajne gadżety :) Dobrze jest dostać coś praktycznego

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-08-01, 09:11 
Oczytany mnich

ja tez lubię dostawać cos praktyczne i coś co wiem , że będę mogła wykorzystywać prze caly czas , ja ostatnio dostałam bardzo kobieca torbę do laptopa i jestem bardzo zadowolona z tego prezentu, bo jest połączenie z jednej strony czegoś praktycznego, a z drugiej czegoś kobiecego http://www.medialux.pl/dzial/akcesoria/ ... rod=120689

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-08-11, 11:58 
Adept

Dostalam od meza kurs jezykowy do Speak Up na angielski. Nie mogl zniesc tego, ze za kazdym razem jak jedziemy na wakacje za granice, nie potrafie wydusic z siebie slowa. Najwieksza zaleta kursu jest indywidualne podejscie do klienta. Wracajac do prezentow . Jak mamy wiekszy budzet, taki prezent pewnie kazdego ucieszy. Jeżeli chodzi o typowe upominki to jestem zwolenniczka kupowania roznego rodzaju szkatolek. One zawsze sie przydadza i wygladaja pieknie.

Są tacy, którzy uciekają od cierpienia miłości. Kochali, zawiedli się i nie chcą już nikogo kochać, nikomu służyć, nikomu pomagać. Taka samotność jest straszna, bo człowiek uciekając od miłości, ucieka od samego życia. Zamyka się w sobie.
— Jan Twardowski

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-08-25, 15:44 
Adept

ja najbardziej lubię dostawać książki, zawsze robię listę, żeby ktoś mógł wybrać jedną pozycję. Ja mam niespodziankę, a darczyńca ma spokój. Jak kogoś nie znamy zbyt dobrze i jego upodobań to fajnym prezentem są świece, kubki albo fantazyjne ciasteczka lub czekoladki pięknie zapakowane, do tego butelka wina lub szampana i jest git. Fajnym prezentem są też ręczniki zapakowane do pudelka, ale czasem to wbrew pozorom dość kosztowny prezent. Uważałabym z kosmetykami, bo tu bardzo łatwo nie trafić.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2