dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 133 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: KOCHAM
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-28, 20:11 
matko, a co się w tedy robi? Mówisz, że to jakaś masówka wszyscy tak robią czy tylko...?
rozpinać su...
hehe zgadnij!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 20:20 
kocham romantyzm :D
wiesz co to takiego? właśnie tylko jednostki są obcykani w tym temacie niestety

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 20:34 
dla mnie romantyzm to nie kolacja przy świecach, czy spacer w świetle księżyca. Romantyzm to być dla kogoś zawsze szczerym, kochać sercem serce, kiedy wszyscy cię opuszczą i będą przeciw tobie on będzie przewodnikiem i tym co wieży. A ze spraw przyziemnych przenieść przez kałużę samemu lgnąc po kolana, podsunąć krzesło, podać rękę w potrzebie czy wybaczyć pomyłkę.
naturalność

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 21:10 
bo Ty od razu że bzykać na tej łące.
nie- leżymy, patrzymy na gwiazdy ,jest ciepło i ciemno , nawet nie trzeba gadać, słowa są w takich chwilach niepotrzebne czasem : D
ja tam mam kosmetyki, które kocham

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 21:46 
jeśli chcesz mogę bzykać choć by teraz! o bzz, bzz, bzz.
Na łące nie bzykam to zostawiam owadom. A leżenie i patrzenie na cokolwiek nie jest romantyczne tylko miłe i to nie zawsze. Romantyzm to coś od siebie dla kogoś.
kosmetyki? znam i używam chociażby mydło, krem nivea, pasta do zębów czy coś pod p...
wysiłek, daje mi satysfakcję i pozytywne nastawienie

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 22:38 
już od razu że mój obraz romantyzmu całkiem zły, a właśnie tak zapytam Ty jesteś on czy ona? bo ja już sama nie wiem jak mam to rozumieć, bo w jednym temacie padło że to nierealny, zakłamany świat
i że ja to myślę że to prawda, mam jakieś oczekiwania.
kocham wodę niegazowaną po wysiłku

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-28, 23:54 
Jestem i nie powinno być tu złudzeń, tak mi się wydaje. Na pewno jestem on. To jednak nie rozwiązuje Twoich problemów, tak myślę. Nie oczekuj po mnie realizacji realnych marzeń. Pojawiłem się tu... powtórnie, kiedyś już tu byłem. Pojawiłem się aby porozmawiać, chcesz ze mną rozmawiać? Lubię patrzeć w gwiazdy i nie uważam aby Twój romantyzm był zły. Ja mam inny i jestem. Nie wiem o jaki temat chodzi(zakłamany, nierealny świat) gdzieś mi umknęło, przypomnisz?
Pijam tylko niegazowaną, po wysiłku też. Po każdym wysiłku. Colę pijam gdy mnie brzuch boli, czyli bardzo rzadko. Wiesz, że drzewa mówią. Trzeba się zatrzymać nie myśleć o rzeczywistości jeśli jeszcze nie słychać najlepiej objąć. To jest dobre objęcie, wiem co mówię. Czy już mi wierzysz, że ja to Grzesiek:) Wyjątkowo załączam uśmiech, nie robiłem tego bo śmieję się cały czas i musiałbym dokładać go do każdego słowa, a może i litery.
uśmiech

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-03, 07:23 
miło Cię poznać, super imię Grzesiek, znam kilku, są wyjątkowi.Miałam na pierwszych studiach takiego kolegę Grzesia , dzięki niemu w dużej części ten okres był najwspanialszym czasem w moim życiu. obecnie to nie znam imion, mam też kolegę Grześka, nawet dwóch. Młodego i już starszego. Ten młody jest super ,ale nie znam go osobiście dobrze.
Ja to uważam że z kimś kochanym każda ,najzwyklejsza chwila nabiera innego wymiaru, jak się jest z kimś kogo się kocha to niepotrzebny romantyzm by chwila była cudowna.
A tak w ogóle to ja szukałam Ciebie ,bo mam biznes, skoro się znamy to z pewnością mi pomożesz.
Odezwij się, gdzieś Oniemu....... podawałam emaila to może go odnajdź i napisz do mnie.
POZDRO

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-06, 20:30 
no i co ?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-16, 15:00 
po pracy siąść choć na chwilę na cztery litery

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 133 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2