dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Grachi?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-04-07, 07:54 
Awanturnik

Dziewczyny, może wy coś wiecie... Podobno (cytuję dziecię moje) "No jak nie wiesz co to Grachi?? wszystkie dziewczyny czekają i trochę chłopaki też!". Okeeey... Znalazłam opis tego serialu i podobno bije rekordy popularności, ale jakoś go nie kojarzę. Ktoś coś wie? http://teletoonplus.pl/ttsite/grachi/opis/. Zaintrygowało mnie to. :D

Zgłoś post

Re: Grachi?
PostNapisane: 2014-04-11, 20:38 
Adept

Moja młodsza siostrzyczka też ogląda Grachi szczerze to mi to nie przypada do gustu :) takie latino love dla młodszych no cóż ale popyt na historie o kopciuszku jest dalej wysoki jak co kto lubi czasem można się pośmiać jak ktoś chce odpocząć od ambitnych produkcji to będzie jak znalazł.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-15, 10:39 
Awanturnik

A ja sobie to zaczęłam z ciekawości z moją juniorka podglądać i nie oceniałabym aż tak surowo. Fajnie opowiedziane, barwne postaci, dziewczyny się dobrze bawią (bo u mnie przychodzą dwie na wspólne oglądanie i wymianę poglądów), wydaje mi się niegroźny i zabawny. Sama wychowałam się na "Sabrina Nastoletnia Czarownica" i tak mi się z tym pozytywnie kojarzy. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-16, 12:22 
Pożeracz niewiniątek

Dokładnie z tym samym mi sie kojarzy, tylko bardziej współcześnie zrobiony serial :) sama się wciągnęłam, mimo, że już raczej do młodzieży się nie zaliczam ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-21, 22:16 
Awanturnik

Ale tam nie było tak barwnej postaci jak Matilda. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie zwyczajnie wkurza. :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-21, 22:47 
Szczypior

Ha ha ja ostatnio oglądałam, sobie wyobraźcie. Uśmiałam się nieźle bo niektóre dziewczyny przypominały laski u mnie w szkole. Szkoda, że go wcześniej nie było bo z pewnością taka Jagoda została by Matildą jak nic :P Też była taka hmm jakby to określić, panna najwspanialsza, każdy pryszcz to był koniec świata.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-27, 16:05 
Awanturnik

Coś w tym jest. Jak by się tak przyjrzeć bliżej, to w każdej szkole znajdzie się jakaś Grachi, Matilda i Daniel - każde pokolenie ma swoje pierwsze miłości, mniejsze lub większe intrygi i podobne problemy. A to taki serial uniwersalny i porusza sporo takich uniwersalnych zagadnień i bliskich każdej nastolatce. :) A tak apropo's Daniela... ostatnim odcinek skończył się z tego co widziałam dość romantycznie.. - ciekawe jak się potoczą sprawy pomiędzy nim i Grachi. ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-27, 22:38 
Który z chłopców Wam się najbardziej podoba?? Gdybym nie była zajęta to pewnie bym się zakochała w Tonym, przystojny, że ho ho

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-09, 09:58 
Awanturnik

Szczerze mówiąc obie z córką wolimy Daniela. :P Uśmiałam się na ostatnich paru odcinkach. A już mistrzowska była wczorajsza akcja z klasówką! Chema padł ofiarą zaklęcia i we wszystkich pytaniach jako odpowiedź podał imię Betty. :D

Obrazek

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-11, 21:27 
Pożeracz niewiniątek

Obrazek
Takim ciachem w klasie to bym nie pogardziła ;)
Bo takie Matildy, to ze trzy w klasie miałam :lol:

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2