aaneczkaa napisał(a):
wszystko za darmo, to gdzie tutaj producent ma zysk??? Co prawda ja kupiłam swojego e papierosa z firmy Lime i trochę za niego zapłaciłam, ale uważam że warto było ponieważ jest to sprzęt dobrej jakości, nie to co produkty z sieci, które po kilkurazowym użyciu zaczynają przeciekać, daltego warto zainwestować w coś dobrego.
i przeplacilas, !!
foof to nie produkt z biedronki, tylko normalna firma, nawet jak lime, tylko nie tak droga,
a co do zysku z freepal, to wydaje mi sie ze zyskuja na tym ze regularnie kupuje okreslona ilosc liquidu, zamiast kupowac go w kazdym kiosku na drodze z pracy do domu, bez przywiazania do marki
lolo32 napisał(a):
dobry e-papieros to wydatek 300 zł przecież...
a wlasnie ze nie, 300zl to grubo przeplacona sprawa, zwykle za logo firmy, oraz za jakis sztuczny design, dobry e-p mozna kupic za 100zl
aaneczkaa napisał(a):
dobrego e papierosa można kupić od 250 do 300 zł, ja kupiłam swojego na mylime.pl za niecałe 300 zł, ale postanowiłam zainwestować więcej bo dotychczasowe e papierosy były tańsze ale szybko lądowały w koszu, wiec w konsekwencji ciągłe zmiany e papierosó kosztowałyby mnie duzo więcej.
zxnow sie powtorze, przeplacilas, ten model za 250-300zl nie ma nic w sobie lepszego niz foof za 90zl, serio, a nawet mylime ma slabsza gwarancje, zostalas nabita w butelke
ale zgadzam sie ze na allegro chłamu za 50zl sie nie kupuje bo to wyrzucone pieniadze
aaneczkaa napisał(a):
Co do zakupów grupowych to nie zgodze się z tym, że lądują tam rzeczy które się nie sprzedają, bardzo często tam zaglądam i za każdym razem dostaję inne oferty to znaczyłoby że nic się w tym kraju nie sprzedaje, bo na takim grupownie możesz kupić wszystko. Rozumiem że według Ciebie na takim allegro też sprzedają się rzeczy których nikt nie chce kupić???
groupon to ratowanie sprzedazy! nie dosc ze producent wystawia tam produkt za 50% ceny z internetowego sklepu, to jeszcze groupon bierze 50% marży, czyli do dystrybutora wraca 25% ceny wyjsciowej, w tym osczywiscie sa jeszcze koszty produkcji
na tym przykladzie widac jak produkty oferowane nam np mylime są wysoko przewartosciowane, oplaca im sie sprzedac go za 25% ceny, a ile osób zaplacilo i przeplacilo po 100% ?